Helbred & balance

Derfor skal du i fitnesscentret…

Af Line Sølvhøj Jensen 3. januar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vil du gerne i gang med at træne, så læs med her, hvor vi har samlet nogle gode grunde til, hvorfor du skal smutte en tur i fitnesscentret.

Er det nu, du for alvor vil i gang med at dyrke en masse sjov motion? For ja, motion kan faktisk være rigtig sjovt. Du skal bare finde den motionsform, der passer til dig, og det kan du nemt gøre i et fitnesscenter. Læs med her og se, hvorfor det er fedt at træne i fitnesscenter!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sundhed: Slut med dårlige undskyldninger.

Forskellig slags træning
Du kan dyrke rigtig mange forskellige former for motion i et fitnesscenter. Du kan træne kondition og styrke på maskinerne, eller du kan tilmelde dig nogle af de mange forskellige hold, der er i centret. Og så bliver det aldrig trivielt, fordi du hele tiden kan prøve noget nyt. Prøv for eksempel:

• Spinning
• Yoga
• Boksning
• Zumba
• Aerobic

Læs også: Træn og styrk dine mavemuskler.

Træn med veninderne
Få dine veninder til at melde sig ind i fitnesscentret også, så I kan træne sammen. Det kan være mere motiverende, når du har nogen at træne med, og så kan I jo dyste mod hinanden og hyggesnakke samtidig.

Personlig træning
Det er uddannede folk, der arbejder i fitnesscentret, så du kan få råd og vejledning til, hvordan du træner bedst. Du kan også få nogle programmer, der er tilpasset dig, så du ved præcis, hvordan du skal træne, for at det er bedst for dig.

Læs også: Sådan kan du træne gratis.

Drengene
Har du tjekket alle de søde fyre i træningscentret ud? Det er oplagt at møde nye fyre her, og du kan jo altid få dem til at hjælpe dig med at indstille maskinerne.

Træn hele dagen
Kan du bedst lide at træne om morgenen, inden du skal i skole, eller er du mere til at træne om aftenen? De fleste fitnesscentre åbner tidligt om morgenen og har åbent til om aftenen, så du kan træne, når det passer dig bedst.

Læs også: Sejt træningstøj og træningsudstyr.

MestLæste