Krop & Sind

Første gang I skal være alene…

Af Line Sølvhøj Jensen 1. marts 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad skal I lave, første gang du er alene sammen med en fyr? Vi guider dig til, hvordan jeres date bliver helt perfekt her!

Du har mødt en sød fyr, og nu har I aftalt, at han skal komme hjem til dig, og I skal være alene sammen for første gang. Men hvad skal I så lave, og hvordan sikrer du dig, at daten kommer til at gå godt?

Den gode stemning
Det er vigtigt, at der er en god stemning, når I skal være sammen. Hvis I har aftalt, at han skal komme hjem til dig, så ryd op på dit værelse, tænd nogle lys, så der er en hyggelig stemning, og sæt eventuelt lidt musik på, så der ikke er musestille, hvis I ikke lige ved, hvad I skal snakke om.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Playliste til drengebesøg

Vær dig selv
Selv om sikkert er meganervøs, så skal du være dig selv, når han kommer. Han skal jo gerne få et godt, men også rigtigt indtryk af, hvordan du er. Og så er det en god idé både at fortælle noget om dig selv, men også spørge ind til ham og lytte til, hvad han fortæller.

Hvad kan I så lave?
Hvis du gerne vil undgå, at der bliver en pinlig tavshed, når I er sammen, så er det rart at have nogle ideer klar til, hvad I kan lave sammen. Her får du nogle ideer:

• I kan selvfølgelig se en film sammen. Det kan både være en sød eller sjov film, og hvis du vil have ham til at holde om dig, så kan I se en film, der er lidt mere uhyggelig.

• Det er altid sjovt at spille, så det er en god idé, hvis I keder jer. Har du Wii, så kan I sikkert hygge jer og grine meget over det, og Guitar Hero er også rigtig sjovt!

Læs også: Hvad kan man tale med drenge om?

• Det er megahyggeligt at lave mad sammen, men det kræver selvfølgelig, at dine forældre ikke står i køkkenet ved siden af, for så kan det altså godt blive lidt akavet.

• Det er altid godt med nogle snacks eller måske en lækker smoothie. Så kan I hygge jer med det til at starte med, mens I kommer i gang med at snakke.

• Foreslå ham, at I går en tur. Det kan være ret romantisk, og så kommer der heller ikke en pinlig tavshed, fordi der er lyde fra naturen, trafikken og andre mennesker.

• Hvis I begge to kan lide at dyrke sport, så er det helt sikkert det, I skal gøre. I kan cykle en lang tur sammen eller måske tage ud os se en håndboldkamp sammen. Så kan I jo hygge jer bagefter.

Herunder kan du læse om fem dates, han vil elske!

5dateshanvilelske

Hvor mange gange har du fået ham til at se en af dine girly, romantiske film? Du kan nok tælle en del. Derfor vil han helt sikkert bliver vildt overrasket, hvis du giver ham en dag, hvor I skal se alle hans yndlingsfilm sammen, for så viser du virkelig, at du går op i hans interesser, selv om I for det meste ser de film, du vil se. Det kan jo også være, der gemmer sig et par gode imellem de film, han vil se – og hvis ikke, må du bare holde ud med tanken om, at I fremover går tilbage til kun at se dine film. Hi hi!
Er han stor fan af fodbold eller en anden sport? Så skal du da tage med ham til en kamp. Overrask ham med billetter, og gør dig umage for at vise lidt interesse i, hvad det går ud på – også selv om du inderst inde er fuldstændig ligeglad med, hvorfor alle de mænd løber rundt efter den samme bold. Hvis han kan lide det, vil det helt sikkert betyde noget for ham, at du inviterer ham med.
Spiller hans yndlingsband i byen? Så er det den perfekte chance for at give ham den mest fantastiske date. Overrasker du ham med, at I sammen skal ind og se den kunstner eller det band, han altid har drømt om, vil han helt sikkert huske det for evigt! Og måske gør han gengæld, og inviterer dig ind en anden gang til noget, du virkelig gerne vil se? Så er det jo win-win!
Har din søde fyr en lidt vild personlighed med hang til små-crazy oplevelser? Så må du forsøge at overvinde din frygt, og tage med ud og få adrenalinen i vejret. I kan for eksempel tage ud og klatre, køre gokart, lege paintball, stå på vandski eller køre på mountainbikes. Hvis du altså tør!
Har din kæreste en interesse for tøj, eller synes du bare, han trænger til lidt nyt i gaderoben, kan du invitere ham ud på en shoppe-dag, hvor det kun er ham, der skal købes ind til. Det vil nok lokke ham, at han ikke skal gå med rundt i de mange butikker, du elsker, og han vil helt sikkert blive glad for at have dig med, så han er sikker på, han går i noget, du synes, er flot.

MestLæste