Krop & Sind

Hvad kan man tale med drenge om?

Af Line Sølvhøj Johansson 11. september 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du vil sikkert gerne i snak med ham den søde fra klassen eller bare blive bedre til at snakke med fyre. Men hvad kan man egentlig snakke med drenge om? Få svar her!

Interesserer drenge sig kun for fodbold? Du tænker måske, at det kan være megasvært at komme i snak med fyrene, hvis ikke du ved noget om eller interesserer dig for fodbold. Men hey - der er en masse andre ting, du kan snakke med fyre om - se bare her!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Scor ham som på film.

Venner
Det er altid en god idé at tale om jeres fælles venner - altså ikke som i, at I skal bagtale dem! Det gør det nemmere at snakke med fyren, når I kender de samme mennesker og har noget tilfælles.

Fester
Drenge elsker ligeså meget at feste sammen med vennerne, som du gør. Snak om fester, I har været til sammen, spørg ind til en fest, han var med til, men hvor du ikke kunne komme, eller inviter ham med til en fest!

Sport
Det kan godt være, du ikke ved noget om fodbold, men måske ved du noget om en anden sportsgren? Mange drenge synes, at det er fedt at se sport, så du kan også spørge ind til håndbold, cykling, fitness, basketball eller andre sportsgrene.

Læs også: Læsernes digte om kærlighed.

Fritidsinteresser
Det kan være, han elsker skiferier og er for sej til at stå på ski, eller at han altid står på skateboard eller inliners. Måske har han været nogle vilde steder på ferie, eller er god til at tegne og måske laver flotte graffiti-tegninger - det er oplagt at spørge ind til!

Skolen
I skal selvfølgelig ikke snakke om kedelige lektier, men går I på den samme skole, er der jo en masse at snakke om; venner, sjove arrangementer på skolen, frikvarterene, sjove projektuger og meget mere.

Musik
Måske hører han ikke samme musik som dig, men spørg ind til, hvad han lytter til for tiden - måske bliver du inspireret.

Læs også: Scor skolens nye fyr.

Film
Hvilken film kan han anbefale? Hvad er den sidst film, han har set i biffen - og den næste, han skal se? Drenge elsker også at tage i biffen og se film, så det er et oplagt emne at tale med ham om!

I galleriet kan du læse om 10 ting, drenge elsker at få at vide!

10tingdrengeelskeratatvide

Måske går han ikke supermeget op i sin stil, eller måske gør han, men uanset hvad er det noget, der varmer. Når sådan noget kommer fra en pige, tager drenge det nemlig ekstrameget til sig.
Shutterstock
Hvem vil ikke høre, at man ser sporty og fit ud? Det er altid et godt kompliment, og især hvis han faktisk slet ikke dyrker noget sport – så kommer han virkelig ovenpå af det!
Shutterstock
Du var sikkert også ret nervøs, da du skulle møde hans forældre for første gang, og sådan har han helt sikkert også haft det. Derfor er det altid superfedt at få at vide, at man har gjort et godt indtryk.
Shutterstock
For nogle drenge er det vigtigt at fremstå lidt macho, og der kan du booste hans selvtillid ved at understrege, når du synes, han har gjort noget ret mandigt.
Shutterstock
Har du haft et par kærester før ham? Så kan du godt regne med, at han har tænkt over, hvor godt han kysser i forhold til dem. Så hvis du mener det, så sig endelig til ham, at han er den bedste. Det får ham til at føle sig på toppen!
Shutterstock
Han elsker at have piger som venner lige så meget, som du elsker drengevenner, så han vil elske at få det kompliment fra en pige.
Shutterstock
Måske er han lidt usikker på sig selv, når I snakker om piger? Hvis du siger til ham, at han har kærestepotentiale, bliver han helt sikkert superglad og får mere tro på sig selv.
Shutterstock
Hvis de har sagt det, så sig det da til ham. Måske bliver han liiidt for selvsikker og smart at høre på, men det er altså en kommentar, der varmer.
Shutterstock
Drenge har det godt, når de føler sig stærke, så hvis du siger til ham, at du altid føler dig tryg i nærheden ham, skal han nok få et stort smil på læben. Det ville han nemlig have det rigtig godt med at få at vide!
Shutterstock
Det er specielt rart at få at vide, hvis du går i klasse med ham! Så ved han nemlig, at du har lagt mærke til det i timerne, og det betyder lidt ekstra, når det kommer ud af det blå – og så endda fra en pige.
Shutterstock

MestLæste