Krop & Sind

Få en vildt romantisk Valentinsdag

Af Thomas Flindt 12. februar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du allerede en date med klassens søde fyr, eller har du planer om at spørge ham? Så se her, hvordan din aften bliver fyldt med romantik!

Der er kærlighed i luften i denne uge, det er nemlig Valentinsdag på torsdag! Dagen hvor kærlighed, romantik og følelser får frit spil og søde digte og kærestebreve modtages med kyshånd.

Læs også: Drengepanel - Hvordan er den perfekte første date?

Har du en sød fyr i kikkerten, så skal du helt sikkert invitere ham på date, der er nemlig gode chancer for at score et kys, hvis du spiller dine kort helt rigtigt. Se her, hvordan du får en romantisk Valentinsdag.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tag initiativet

Lad være med at gå og vente på, at ham den søde fyr, du har flirtet lidt med, kommer til dig. Det er nemlig de færreste drenge, der husker Valentinsdag, men det betyder slet ikke, at han siger nej til en date. Vær ikke bange, og invitér ham selv på date. Han skal nok sige ja …

Læs også: Sådan inviterer du ham på date

Vær mystisk

Hvis fyren spørger, hvad I skal lave, skal du svare: "Det er en hemmelighed". Sig det med et glimt i øjet, og sig det selv om du slet ikke har planlagt noget endnu. Mon ikke han bliver vildt nysgerrig efter at vide, hvad du går og holder skjult? Det tror vi, og det vil helt sikkert øge spændingen op til daten, og samtidig får du god tid til at lave romantiske planer.

En sød gave

Din date vil helt sikkert blive overrasket, hvis du giver ham en sød, lille gave. Køb et pænt armbånd, lav en cd med sange, der minder dig om ham, eller find en sjov ting i Tiger - husk, det er tanken, der tæller.

Læs også: Drengepanel - den perfekte drengegave

Hvad skal vi lave?

Det store spørgsmål er altid: Hvad skal vi lave? Hvis han godt kan lide dig, så spiller det ikke den store forskel, men vi har alligevel et par ideer, der helt sikkert vil skrue romantikken i vejret.

? Skøjte-date: Tag ud og skøjte, drik varm kakao og hold i hånd hele aftenen. Et godt tip er, at virke lidt usikker på skøjterne, så han bliver nød til at støtte dig. Du får lov til at komme tæt på ham, og han får lov til at føle sig lidt macho - win!

? Filmhygge: Køb masser af guf (specielt chokolade), find en god film og put dig ind til ham. Hvis han ikke begynder at nusse dig, så spørg om han ikke har lyst - nogle gange kan drenge godt være bange for om de må. Psst! Her er et par tips til filmvalg.

? Massage-date: Sæt noget chill musik på, lav en kande te, lidt snacks og tænd nogle stearinlys. Overrask ham undervejs og spørg, om han vil have massage. Det virker perfekt til på den sporty type, der er lidt øm efter træning og helt ærligt: Hvem siger nej til massage?

? Romantisk middag: Smid dine forældre ud og lav en lækker middag til ham. Det er altid rart at blive opvartet, og drengene elsker det især. Det kan også være en god idé at lave maden sammen - og ret sjovt også! Efter maden kan I spille spil, se en film eller bare snakke hele aftenen. Find gode opskrifter her!

Fortæl ham dine følelser

Er aftenen gået godt, kan du fortælle ham, hvilke følelser du har for ham. Har du svært ved at sige det, kan du skrive et sødt brev, som han skal læse. Er det også svært for dig at skrive dine følelser ned, kan du lave et sjovt kærestebrev - ja, det kan virke lidt plat, men det kan gøre situationen mindre akavet, og så er du sikker på, at han forstår, hvad du vil.

Møøøøs!

Nu mangler der kun et kys for at jeres date har været perfekt, og chancen er der, efter du har fortalt ham, hvad du føler. Læn dig mod ham og kys!

Er han eller du lidt genert, kan du sige til ham: "Jeg har helt vildt lyst til at kysse dig" eller: "Dine læber er vildt smukke" - det er en sød måde gøre ham opmærksom på, at det er nu, han skal kysse dig. Psst! Det første kys er altid det pinligste men også det dejligste.

Læs også: Sådan får du dit første kys

Hvad skal du lave på Valentinsdag i år?