Krop & Sind

Få en fed Valentinsdag som single

Af Stine Bødker Nielsen 14. februar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du kan sagtens få en superhyggelig Valentinsdag, selv om du ikke har en kæreste. Vi viser dig hvordan!

"Forever alone!" Valentinsdag kan være ret deprimerende, hvis man ikke har en kæreste, men der er slet ingen grund til at hænge med mulen! Du kan nemlig sagtens få en megagod dag alligevel.

Hold Valentinsdag med veninden

Din bedsteveninde er perfekt selskab på Valentinsdag. I kan give hinanden små valentinsgaver, hygge jer med god mad og en masse snacks. Find alle jeres film frem med jeres yndlingshotties og se dem, mens I hygger med varm kakao eller te.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Her er et par gode opskrifter til en perfekt tøse-valentinsdag:

Muffins-hjerter til Valentinsdag
Lækre alkoholfrie drinks
Pasta Carbonara

Forkæl dig selv

Du kan også afsætte Valentinsdag til at forkæle dig selv - det er nemlig vigtigt, at du også giver dig selv kærlighed! Slap af med det nye Vi Unge og et afslappende, varmt fodbad. Du kan også give dig selv lov til, at du i dag godt må købe den T-shirt, du længe har kigget på. Husk også at sørge for noget lækker, sund mad og en sød dessert.

Vis din familie du elsker dem

Valentinsdag er den perfekte undskyldning for at vise folk, at du elsker dem - uanset om det er en sød fyr, dine veninder eller din familie. Prøv at skrive et sødt kort til dine forældre, hvor du fortæller, hvor meget de betyder for dig og dekorér det, så det bliver superflot. Hvis du har små søskende, kan du også købe en lille valentinsbamse til dem og fortælle dem, hvor søde de egentlig er.

Læs også: 10 billige valentinsgaver