Krop & Sind

Det kan du lave med kæresten på en søndag

Af Oliver Kokholm Ungermann 7. februar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Søndag behøver ikke altid at være den deprimerende afslutning på weekenden. Læs med her og få gode tips til, hvad du kan lave med kæresten på en søndag.

Selvom det er en fridag, hvor der er god mulighed for at slappe af, kan søndag virkelig være en lang og kedelig dag. Hvad kan man for eksempel lave med sin kæreste om søndagen? Vi giver dig nogle gåde råd herunder.

Lav en lækker frokost

Søndagen kan tit blive en dag, hvor man ligger og flyder uden at foretage sig det helt store. Men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være. Tag med din kæreste i supermarkedet og køb ind til en lækker frokost, som I kan lave sammen. Det er superhyggeligt at lave mad med en, man holder af, og så er der også god mulighed for at forkæle sig selv lidt med et godt måltid. Måske finder I en ny fælles interesse i at lave mad sammen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 10 seje citater om kærlighed

God film eller tv-serie

Vi kommer ikke udenom, at søndag er en perfekt dag til bare at lægge sig til rette i sengen eller på sofaen og se en god film eller tv-serie. Dagen kan hurtigt gå med en god serie, hvis kæresten ligger ved siden af og nusser. Yes!

Læs også: Kærligheds-horoskop for januar

Tag ud og oplev noget

Er der ikke en god film eller serie i fjernsynet, er biografen heldigvis åben. Det er altid smadderhyggeligt at tage i biografen med sin kæreste, hvor der er gode chancer for at sidde tæt op ad hinanden og flette fingre. Så hyggeligt!

Læs også: 10 gode bøger om kærlighed

Vil I hellere have noget frisk luft, kan I planlægge en tur til en zoo, hvis der ligger en i nærheden af jer. Det er ikke noget, man oplever hver dag, og I kommer ud og får en dejlig og hyggelig oplevelse, hvor I kan være sammen alene.

Lektier

Selvom det er det kedeligste valg, er det nok også det klogeste. Hvis I går i klasse sammen, er det oplagt, at I laver jeres lektier sammen. Måske kan I lære noget af hinanden, hvis I er gode til at hjælpe, og hvis I ikke har de samme lektier, kan det jo være, at der er hjælp at finde alligevel. Måske er det også lidt nemmere at komme igennem det, når ens søde kæreste sidder ved siden af!

Hvad kan I bedst lide at lave om søndagen?

MestLæste