Krop & Sind

Afsløring: Her er alderen, hvor du møder din eneste ene

Af Stine Kærsgaard 27. januar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis vi skal tro på den her undersøgelse, så er det i denne alder, de fleste af os vil møde drømmefyren.

Har du tit spekuleret på, hvornår det mon bliver din tur til at møde den person, som du skal tilbringe resten af dit liv med? Ifølge en britisk undersøgelse, foretaget af datingsiden Match.com, så er det altså ikke i teenageårene, at du møder ham … Øv!

Læs også: 5 tips til at finde drømmefyren

2000 har deltaget i undersøgelsen, og her blev resultatet, at kvinderne typisk møder ”the one and only”, når de er 25 år, og for mændenes vedkommende er det, når de er 28 år. Det vil sige, at vi i gennemsnit møder den eneste ene i en alder af 27.

Hmm, sidder du nu og tænker, at der er aaaaalt for lang tid til, at prinsen dukker op? Heldigvis kan man jo ikke vide noget med sikkerhed, da undersøgelsen jo bare tager gennemsnittet. Måske møder du ham i morgen – måske møder du mange eneste ener hele dit liv.

Læs også: 6 tegn på, I vil være et godt match

Nobody knows – og heldigvis for det!!

Her er fem flirtefifs, der får dig tættere på dit crush:

Femflirtefifsderfårdigtættereditcrush

Det er ikke nemt at score, hvis dit crush ikke lægger mærke til dig, så sørg for at være synlig! Hvis I går på samme skole, kan du sikre dig, at han altid når at se dig et par gange om dagen – for eksempel i løbet af frikvarterene. Send ham nogle lange blikke og et par smil i ny og næ, og så skal han nok blive blød i knæene.
Der er (desværre) ingen fast opskrift på, hvordan man scorer, for alle drenge er selvfølgelig forskellige. Tænk derfor lidt over, hvilken type dit crush er, så du ikke kommer til at gøre noget forkert. Hvis han er lidt genert, vil det måske skræmme ham, hvis du er meget på og flirtende, mens det for andre vil være en supergod strategi at være lidt offensiv.
Hvis du ikke er parat til at flirte med ham selv, kan du få hjælp af en veninde i stedet. Hun kan nemlig tage fat i dit crush eller en af hans venner og sige, at du synes, han er liiidt sød. Hvis han finder ud af, at du har et godt øje til ham, begynder han også at lægge mere mærke til dig.
Drenge elsker piger, der er ærlige og ikke pakker tingene alt for meget ind, så husk at være oprigtig og sig, hvad du mener. Det er supercharmerende, når man kan mærke, at nogen giver noget af sig selv og mener det, der bliver sagt.
Scorereplikker eller en påtaget attitude virker næsten aldrig, så det vigtigste er, at du scorer ham ved at være dig selv. Er du genert, skal du ikke gå på kompromis med det, og elsker du at fjolle, skal du selvfølgelig også fjolle, når du er i nærheden af ham. Drenge kan sagtens mærke forskel på piger, som hviler i sig selv, og dem som ikke gør, så husk dig selv hele vejen!

MestLæste