kærlighed

6 tegn på, I vil være et godt match

Af Stine Kærsgaard 21. januar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er I ”meant to be”? Hvis du kan svare ”ja” til de her ting, så har du fundet den rette person.

Har du mødt en sød person, men er du lidt i tvivl om, hvorvidt I overhovedet passer sammen? Nedenfor har vi listet seks tegn på, at I vil være rigtig gode for hinanden.

Men husk lige, at det er helt normalt, at man nogle gange skal bruge lidt tid på at komme ind på hinanden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Så I kan sagtens komme til at blive kærester, selv om du endnu ikke har oplevet alle de ting, som vi har skrevet.

I hygger jer, når I er sammen

Det lyder måske banalt, men ikke desto mindre er det ret essentielt! Hvis timerne bare flyver af sted, når I er sammen, og ville I altid ønske, at I havde endnu mere tid med hinanden, så er det et tegn på, at I passer megagodt sammen.

I griner af de samme ting

Humor er en ret vigtig ting i et forhold, da det er med til at gøre hverdagen sjovere og bringe jer tættere på hinanden. Mennesker har forskellige slags humor, og der er ikke en slags, som er bedre end en anden – det handler bare om, at I (for det meste) skal kunne se det komiske i de samme ting.

Læs også: Test: Er du en god kæreste?

I har lyst til at fejre hinandens succeser

Hvis du smiler stort, når dit crush har opnået noget sejt, som han eller hun er glad for, eller når dit crush viser sin glæde ved ting, som du er begejstret over er sket, så er det et tegn på, at I er rigtige for hinanden. Kærester skal nemlig kunne glæde sig over hinandens succeser og ikke misunde hinanden.

I bliver glade af at røre ved hinanden

Hvis I bliver glade af at kramme hinanden, og har I ofte lyst til at røre ved hinanden, er det et tegn på, at der sagtens kan opstå stærke kærestefølelser mellem jer.

Læs også: Hvornår er man egentlig kærester?

I lytter til hinanden

Hvis I har lyst til at lytte til, hvad hinanden har på hjertet – også når det er ting, som kun den ene part interesserer sig for – så er det et tegn på, at I er dedikerede i forhold til hinanden, og det vil være en kæmpe styrke i jeres forhold.

I smiler begge to, når I ser hinanden

Breder smilene sig i ansigterne på jer begge to, når I ser hinanden? Kan to mennesker skabe lykke hos hinanden, er det et klart tegn på et godt match.

De her kæresteråd er supergode at kende:

5kæresterådduSKALkende

I skal kunne være jer selv Som hovedregel er det supervigtigt, at du og din kæreste kan være jer selv, når I er sammen. Selvfølgelig er det naturligt, at I er lidt nervøse og anspændte i starten, I skal jo lige lære hinanden at kende, men med tiden skal I kunne slappe af i hinandens selskab og ikke ønske at ændre på hinanden. Siger man ”ja” til at være kærester, siger man også ”ja” til at tage hinanden, præcis som man er! Basta.
I skal holde gnisten ved lige Begynder I at tage hinanden for givet, kan forholdet altså hurtigt blive lidt leverpostejsfarvet og langsomt dø ud. Det er derfor vigtigt, at I arbejder på at bevare gnisten i jeres forhold. Husk en gang imellem at gøre lidt ekstra ud af jer selv, når I er sammen, overrask hinanden, rør kærligt ved hinanden, og send hinanden en sød besked en grå onsdag morgen. De små ting tæller også!
I ejer ikke hinandenSelv om I er kærester, betyder det altså ikke, at I skal smelte sammen til ét menneske og gøre alting sammen. Husk, at man som kærester har bedst af at have hvert sit liv og hver sine gøremål. Glæd dig over, at du også har nogle ting, som du elsker at lave UDEN din kæreste, og så har I også godt af at savne hinanden lidt, når I ikke ser hinanden HELE tiden.
I skal lytte til hinandenOfte er der fokus på, at man skal kunne snakke godt sammen, når man er kærester. Det er også rigtigt, men faktisk er det mindst lige så vigtigt, at man som kærester kan lytte til hinanden. Glemmer man at lytte til hinandens ønsker og behov, så bliver det nemlig svært at være glade og lykkelige sammen.
I skal stole på hinandenDu har nok hørt det før, og nu hører du det igen: Det er megavigtigt, at man som kærester stoler på hinanden. Hvis I har brug for at snage i hinandens telefoner eller mistænker hinanden for at flirte med andre, så er I ude på et skråplan. Som udgangspunkt skal man ikke have mistillid til sin kæreste. Man må tro på, at han eller hun har valgt at være sammen med en, fordi vedkommende gerne vil en. Hvis noget alligevel går dig eller din kæreste for meget på, må I snakke om det – det skal aldrig ties ihjel!

MestLæste