Reklame

Test: Hvem fra ”Riverdale” skal lave mad til din konfirmation?

Af Selina Sander Jensen 31. januar 2020
Konfirmationsmenuen er en vigtig del af din store dag, men nogle gange er det altså rart, hvis der bare er nogle andre, som har helt styr på det! Tag testen, og find ud af, om det er Betty og Jughead, Archie eller Veronica, der skal hjælpe med maden til din konfirmation – og hvad de vil servere for dig!

Der er så mange ting, man skal have styr på, når man skal konfirmeres. Maden er én af de ting, der er ret vigtige til en konfirmationsfest – og så er det selvfølgelig også megavigtigt, at du kan lide den mad, der bliver serveret! Og hvad ville være bedre, end hvis en af de seje karakterer fra ”Riverdale” lige pludselig dukkede op til din konfirmation og havde sørget for lige præcis den mad, du kan lide?! Vi ville i hvert fald ikke klage!

Hvis du har set ”Riverdale”, har du garanteret også allerede en yndlingskarakter! Gad vide, om den person er den samme, der burde lave maden til din konfirmation?! 

Bestil din konfirmationsmenu hos Smageriet

Din konfirmation er noget helt særligt, og derfor fortjener du den allerbedste menu. Det kan du få hos Smageriet – find inspiration til din konfirmationsmenu på www.smageriet.dk/konfirmation

Tag testen her og find ud af, hvem fra ”Riverdale” der skal lave maden til din konfirmation!

MegetMere