Konfirmation

Tanker du får, når din veninde skal konfirmeres

Af Susie Pedersen 3. september 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det kan være helt vildt stort at stå på sidelinjen, når ens bedste veninde skal konfirmeres. Måske kan du genkende nogle af de her følelser?

Det er en kæmpe stor ting at blive konfirmeret. Det er egentlig lige meget, om du selv er blevet konfirmeret eller ej, for de følelser, vi forklarer herunder, kommer, når du er gæst til din venindes konfirmation.

Læs også: Hvad kan man bruge sine konfirmations-penge på?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du vil nemlig muligvis blive ramt af nogle særlige følelser i løbet af din venindes konfirmationsdag, og det er ganske enkelt fordi, du holder så meget af hende, som du gør.

Læs også: Tips til en nice Blå Mandag

I galleriet herunder har vi samlet syv tanker eller følelser, som du nok vil få i løbet af din venindes konfirmationsdag.

Tankerdufår,nårdinvenindeskalkonfirmeres

Din bedste veninde er nærmest som din familie. Derfor skal du ikke blive overrasket, hvis tårerne presser sig på i løbet af dagen. Husk kleenex!
Du ER helt sikkert stolt af din veninde. Og det ændrer sig slet ikke på hendes konfirmationsdag. Faktisk vil du nok været overvældet af en stolthedsfølelse hele dagen, og især når du ser hende stråle til festen, hvor alle talere også fortæller, hvor smuk og dejlig hun er.
Lige meget hvor tætte I er, så vil din veninde have rigtig meget om ørerne på sin konfirmationsdag. Husk dig selv på, inden du tager til festen, at hun nok ikke har tid til at være sammen med dig hele tiden. Sørg i stedet for, at du er til stede, når hun opsøger dig, og lign en, der har en skøn dag.
Der er ingen tvivl om, at din BFF også er fyldt med en masse spændende følelser på dagen. Du skal være dig selv til festen, og hvis I plejer at have grineflip eller andre flip, så skal I selvfølgelig også have det til festen. Som veninden kan du sagtens tillade dig at flippe ud med hende over, hvor nice hendes gaver for eksempel er. Hun vil kun blive glad for, at du deler hendes begejstring.
At se din veninde glad vil helt sikkert også gøre dig glad i låget.
Der sker så meget på din BFFs dag, og du vil med sikkerhed føle, at du burde hjælpe med et eller andet. Tag en masse billeder af hende, så hun har nogle skønne minder med sig selv på. Du kender hendes bedste vinkler bedre end hendes bedsteforældre, der nok også knipser løs. Tro os, hun bliver taknemmelig over din hjælp!
Tænk engang, at du har fået lov til at være en del af din venindes allerstørste dag. Den tanke vil måske ramme dig, og det er kun godt, at du tænker sådan, for det er en stor ting at være med til sådan en familiefest.

MestLæste