Konfirmation

Redaktionens konfirmation

Af Redaktionen 24. april 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi fortæller om vores hyggelige minder fra vores særlige dag! Læs med, og find ud af, hvordan vi fejrede vores konfirmationer!

Skal du konfirmeres lige om lidt? Så husk at nyde dagen fuldt ud, for selvom den aldrig kommer igen, vil du huske den for evigt! Her på Vi Unge-redaktionen husker vi i hvert fald tydeligt alle de sjove ting, der skete på vores store dag,

Læs også: 14 fine konfi-gaver til din veninde

Derfor har vi samlet vores sjoveste og dejligste minder fra vores egne konfirmations- og nonfirmationsfester! Læs med her!

Leela:
- Jeg delte min konfirmation med min tvillingebror, så vi var to om at skrive en takketale, og to om at dele de pinlige øjeblikke. Det var meganice, og vi havde virkelig en perfekt dag.

Julie:
- Min konfi-dag var helt fantastisk! Det var så sjovt at være midtpunkt hele dagen, og jeg kan huske, at jeg blev så rørt over alle de nice gaver, de personlige sange og de søde ord, folk sagde til mig. Og heldigvis slap jeg for megapinlige taler, hehe!Marie:
- Jeg syntes bare, det var vildt rart, at festen handlede om MIG! Det lyder lidt egoistisk, men hvis du har søskende, ved du godt, at man sjældent er i centrum i længere tid ad gangen … og det kan altså godt være lidt rart at blive fejret! Da jeg skulle sige 'ja' i kirken, kom jeg nærmest til at råbe det, fordi jeg var så spændt, så det var altså lidt pinligt - men heldigvis glemte jeg det hurtigt, fordi festen var helt fantastisk med en masse gode gaver, søde taler, virkelig lækker mad og de BEDSTE gæster.

Stine:
- Min konfirmation var superhyggelig. Jeg blev ikke døbt som baby, så jeg skulle lige døbes et par måneder inden selve konfirmationen, og dåben var en fest i sig selv. Når man både bliver døbt og konfirmeret, får man jo faktisk gaver to gange - nice! Det var fedt at blive konfirmeret sammen med mine klassekammerater, men jeg var lidt ked af min kjole. Det var en gammel brudepigekjole, jeg havde brugt som 11-årig, og så blev den bare lagt ned i sømmen, så den ikke var så kort til mig - men den var altså stadig liiidt for kort!

Læs også: Tips til en nice blå mandag

Sisse:
- Jeg valgte ikke at blive konfirmeret, men i stedet for holdt jeg en stor fest, da jeg blev 15 år. Jeg inviterede både familie, mine forældres venner og mine egne bedste venner, og der var både pinlige taler, sjove sange og masser af søde gaver. Jeg havde købt en blomstret kjole, som jeg selv var ret vild med, men senere fandt jeg ud af, at min mor havde den samme kjole - bare i en lang model! Det var altså lidt kikset.


Tine:
- Jeg blev hverken non- eller konfirmeret. Jeg følte ikke for at blive konfirmeret, fordi jeg ikke troede på Gud, og jeg syntes ikke, at mine forældre skulle bruge en masse penge på en nonfirmation, så jeg kunne få gaver og opmærksomhed, når der nu ikke rigtig var noget at fejre. Så jeg var faktisk bare på arbejde den dag, hvor mine klassekammerater blev konfirmeret, og så kiggede jeg forbi senere til den enes fest. På Blå Mandag var jeg ude sammen med mine klassekammerater, selv om jeg ikke havde fået en masse penge at bruge af, og det var rigtig hyggeligt. Jeg var den eneste, som ingenting holdte, og det var lidt mærkeligt at føle sig anderledes, men jeg er glad for, at jeg lyttede til mig selv og stod fast på at gøre det, jeg havde lyst til.Luise:
- Min konfirmation var vildt sjov og meget uhøjtidelig. Der er ingen i min familie, der er troende, og derfor handlede dagen mere om at have en hyggelig fest. Min storesøster havde skrevet en vildt sjov sang med en masse pinlige historier fra min barndom, og min far, der ikke er den store taler, gjorde alligevel et helt okay forsøg!Rebeca:
- Gid jeg kunne blive konfirmeret igen, for jeg havde den bedste dag ever! Den startede lidt kikset med at jeg gik forkert, da vi skulle gå op ad kirkegulvet. Men jeg havde den fedeste dag. Rigtig mange af min familie og venner havde lavet taler og sange til mig, og det synes jeg var det bedste ved festen. Tænk de havde lavet alt det til mig? Det blev jeg vildt glad for!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste