konfirmationskjoler
Konfirmationskjoler

De største kjoletrends til konfirmation 2019

Reklame 23. juni 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ved du ikke helt, hvordan din kjole til konfirmation 2019 skal se ud? Så bliv inspireret af de største trends denne sæson.

Når det kommer til konfirmations-outfittet skal du selvfølgelig gå efter dit helt eget look og finde noget, du har det godt i. Men derfor kan man jo sagtens kigge lidt på de trends, der er moderne lige nu.

Denne sæson er der masser af flotte kjoler at vælge mellem, og mens nogle er helt klassiske, skiller andre sig lidt mere ud.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Her kan du læse, hvad de største trends i 2019-sæsonen bliver.

Konfirmationstrends i 2019:

1. Midi-længde

Du har helt sikkert bemærket, at de fleste kjoler og nederdele lige nu har lidt længde i skørtet. Midi-længde hedder det, når kjolen eller nederdelen stopper midt på skinnebenet, og det er altså supermoderne – også i konfirmationsmoden 2019.

konfirmationskjoler

2. Street-style

Igen i år er det sporty look megatrendy. En enkelt kjole med en cool ryg, halterneck eller et skaterskirt, kan styles sporty med cool sneakers, en fed cowboyjakke eller bomberjakke. Gå efter enkle, rå smykker til det sporty look.

konfirmationskjoler

3. Blonder

Blonder, blonder og flere blonder. Et dreamy look med lange blondeærmer eller en hel kjole i blonder, er (også i år) et klassisk og sikkert valg, når du skal finde dit konfi-outfit. Blonderne i år findes både i en helt fin, tynd og transparent udgave og i det klassiske look. Så der er det bare at vælge, hvad man er til.

konfirmationskjoler

De flotte kjoler i denne artikel er allesammen fra Lilly. Du kan se mange flere kjoler på Lilly.dk.

Læs mere om

MestLæste