konfirmationsgaver
Konfirmationsfest

Konfirmationsgave guide: Det skal du give konfirmanden

Kristine Kjær 23. juni 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har lavet den ultimative guide til konfirmationsgaver, du kan give til konfirmanden. Der er både idéer til konfirmationsgaver til ham og konfirmationsgaver til hende.

Konfirmationssæsonen er lige om hjørnet, og skal du til en konfirmationsfest, har du måske brug for lidt inspiration til konfirmationsgaven. Vi har tænkt i forskellige prisklasser for at hjælpe dig med at finde en gave til lige præcis dit budget.

Oplevelser som konfirmationsgave

Er konfirmanden en eventyrer, der drømmer du om at flyve i luftballon, eller virkelig gerne vil på weekendtur til en spændende storby? Den slags oplevelser falder altid i god jord hos modtageren af din flotte gave. Læs her, hvilke fede (og lidt dyre) oplevelser, du kan forære i konfirmationsgave!

Ting til værelset

Lamper, sengetæpper, en cool stol til skrivebordet… De fleste teenagere bliver glade for et eller andet fedt møbel eller flotte boligaccesories til deres lille hule. Hvis du har et lidt større budget, kan du endda give en hel makeover til værelset! Voila, dér har du en af de fedeste gaver til konfirmanden. Find de flotteste indretningsgaver til teenageværelset her. 

Tøj eller sko som konfirmationsgave

Har du helt styr på konfirmandens tøjstil og de nyeste trends? Det kan være ret personligt at give et stykke tøj som du tror, han eller hun ville se godt ud i. Research lidt på konfirmandens størrelse og stil inden du kaster dig ud i at opdatere deres garderobe – hvis du rammer plet, bliver du med garanti populær! Hvad med at give konfirmanden et par sneakers?

Teknik

En af de mest populære ting på konfirmationsønskelisten er år efter år iPhones, PlayStations, tablets, bærbare computere eller fede høretelefoner. Hvis du gerne vil glæde konfirmanden med en fed gadget, men føler, at det springer budgettet, kan du måske gå sammen med flere af familiemedlemmerne om at opfylde ønsket. Find inspiration til de sjoveste gadgets, som konfirmanden ikke anede han/hun havde brug for her! 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Smykker

Det er et superfint minde at have om sin konfirmation, hvis man har fået en ring, halskæde eller armbånd, som man altid vil forbinde med den store dag. Hvis du virkelig ønsker at give en personlig gave, kan du evt. få noget indgraveret på en fin halskæde eller ring. Er gaven til din veninde? Find inspiration til den bedste veninde-konfi-gave-her! 

Penge som konfirmationsgave

Hvis konfirmanden ikke aner, hvad de ønsker sig (eller de bare drømmer om en fed opsparing), så ønsker de sig ofte penge i konfirmationsgave. Arranger pengene på en fed måde, som ved for eksempel at hæve pengene hjem i mønter og putte dem i en stor krukke, put pengesedler ind i oppustede heliumballoner, lav en stor flot vifte af pengesedler eller noget helt fjerde kreativt.

DIY- konfirmationsgaver

Hvis du gerne vil give konfirmanden noget sødt og personligt, hvad så med en hjemmelavet oplevelsespakke? Se vores bedste ideer i videoen nedenfor:

MegetMere