Lav dine egne invitationer til din konfirmation
Konfirmation

Invitationer til din konfirmation: Lav dine egne

Af Luise Gregersen 27. januar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er vildt nemt at lave sine invitationer selv, når man skal konfirmeres. Se her, hvordan du laver dine egne invitationer til din konfirmation.

Invitationer til konfirmationen er nemme at lave selv, så hvorfor ikke prøve at lave dine egne invitationer til din konfirmation? Hjemmelavede invitationer til konfirmationen er både unikke og giver din fest et helt personligt touch. Invitationen er det første indtryk, dine gæster får af din fest, så sørg for, at dine invitationer afspejler din personlighed og stil. Det er hjemmelavede invitationer perfekte til!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Underholdning til din konfirmation

Hvis du laver dine egne invitationer til konfirmationen, kan du desuden designe dem helt, som du vil, med dine yndlingsfarver, dine egne ord og dine yndlingsmaterialer.

Få fif og gode idéer til invitationer til konfirmationen lige her!

Tag testen: Hvilken konfirmationskjole passer til dig?

Invitationer til konfirmation: Den sjove

Lav sjove invitationer til konfirmationen ved at lave din helt egen filmplakat med dig selv i hovedrollen! Eller hvad med at lave en magasinforside med dig selv som forsidemodel og bruge den til dine invitationer til konfirmationen? Der findes masser af hjemmesider, hvor du nemt og hurtigt kan lave en filmplakat eller en forside med billeder af dig selv, som du kan bruge som invitationer til konfirmationen. Hvis du vælger at dine invitationer til konfirmationen skal være en filmplakat, kan du for eksempel kalde filmen for "Sofies seje konfirmation!" og skrive sjove ting som: "Årets film" og "Sofies bedste præstation nogensinde!". Dine gæster vil med garanti synes, at dine invitationer til konfirmationen er vildt sjove! Du kan lave din egen magasinforside lige her.

Invitationer til konfirmation: Den kreative

Hvis du er lidt kreativ, er det nemt at lave vildt flotte invitationer til konfirmationen. Du skal bare bruge noget flot papir eller pap, lim, stof, sten, bånd, eller hvad du ellers har lyst til at bruge til dine invitationer til konfirmationen. Du kan lave invitationer til din konfirmation, der er formet som dit yndlingsdyr, eller som viser hvor meget du elsker mode eller One Direction! Her er et eksempel, der godt nok viser en invitation til en fødselsdagsfest, men som sagtens kan bruges til invitationer til konfirmationen!

Læs også: Alt om din konfirmation

Invitationer til konfirmation: Den nemme

Der findes vildt mange hjemmesider, hvor du nemt og hurtigt kan lave og printe dine egne invitationer til konfirmationen. Du kan selv vælge farver, temaer, billeder og tekst, der passer perfekt til dine invitationer til konfirmationen. Det er en nem måde at spare penge på invitationer til konfirmationen, for langt de fleste af siderne er helt gratis at bruge!

I galleriet kan du få idéer til fine konfirmationsfrisurer:

Konfirmationsfrisurer2015

En hår-donut og masser af hårspray er alt, du har brug for til dette look!
Hvem siger, at hestehalen er for kedelig til konfirmationen? Gør som Selena, og glat dit hår helt, før du sætter det i en lav hestehale. Tag en tot fra hestehalen, og sno den om elastikken. Det gør frisuren ekstra-elegant.
Stjæl Bellas skødesløse frisure ved at lave en sildebensfletning. Sæt fletningen i en knold, og hiv et par tottet løs, så du opnår det helt rigtige, afslappede look.
Et hårbånd er en nem og hurtig måde at lave en fin konfi-frisure!
Nina Dobrev
En konfirmationsfrisure behøver ikke at være en kompliceret opsætning. En sideskilning og et sødt hårspænde er en fin løsning, hvis du gerne vil have løst hår, uden at det ser for hverdagsagtigt ud.
Foto: All Over
Zendaya
Toupér håret øverst på hovedet, inden du laver en lav knold. Det giver en superelegant effekt. Vil du kopiere Zendayas look, skal du tage et par totter af det forreste hår fra, inden du laver knolden. Til sidst fører du så totterne tilbage og sætter dem fast under knolden med hårnåle.
Foto: All Over
Kates frisure er SÅ fin og slet ikke svær at lave! Du skal bare lave fire til fem små fletninger, og fæstne dem langs dit hoved med hårnåle.
Sideskilningen er en elegant klassiker. Sæt den dybt, og red alt håret over til den anden side.
Den her frisure er seriøst nem! Du fletter bare dit pandehår og giver håret masser af shine med et serum eller en hårolie.
Hailee Steinfeld
Hvis du har langt og tykt hår, kan du lade dig inspirere af Hailee Steinfeld og lave en dobbeltknold bag på hovedet.
Foto: All Over
Isabela Moner
Hvem har sagt, at man skal have langt hår for at lave en superfin konfirmationsfrisure? Kort hår bliver så fint, hvis du reder det tilbage i siderne med voks. Så kan du selv vælge, om du vil rode op i det i toppen, som Isabela Moner har gjort.
Foto: All Over
Peyton List
Gør din knold ekstra fin ved at flette tre franske fletninger i nakken. Det er lettest, hvis du har hovedet nedad, mens du (eller din mor, søster eller veninde) fletter.
Foto: All Over
Hvis du har langt hår, er Ninas store krøller en rigtig fin frisure til din konfirmation. Vask dit hår, og føntør det indtil det er let fugtigt. Sno håret op i en ballerinaknold, og lad det tørre helt. Når du løsner knolden, har du store, flotte krøller!
Efterlign Kiernans fine frisure ved at toupere håret let på toppen og fæstne håret i en lav knold.
Jennifer Lawrence
Gå efter en hollandsk fletning som Jennifer Lawrence. Du kan både gøre den enkel og elegant ved at rede dit hår stramt tilbage eller få et mere romantisk look, hvis du fletter lidt løsere.
Foto: All Over
Dove Cameron
Bind et enkelt silkebånd om din knold for gøre din knold lidt mere fin. Træk et par totter fri af knolden, og lad dem hænge løst om ansigtet.
Foto: All Over
Katy Perry
Er du til en anderledes frisure, kan du skrabe håret stramt tilbage og sno det i en masse små knuder bagpå. Sæt dem fast med hårnåle, og giv håret en ekstra gang lak, så du får lagt alle de små flyvske hår ind til hovedet.
Foto: All Over

Læs mere om