bordpynt konfirmation
Borddækning til konfirmation

Flot bordpynt til din konfirmation

Stefanie Frid Jørgensen 23. juni 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Unsplash
Få tips og DIY idéer til bordpynt til din konfirmation, som du helt selv kan lave. Det er nemt, sjovt og gør din fest til helt din egen.

Den bedste måde at gøre din konfirmationsfest helt unik er ved at sætte dit helt eget præg på festen. Det kan du gøre ved selv at lave bordpynt. Og det bedste af det hele er, at det slet ikke er svært! Vi har samlet syv sjove DIY-idéer til dig. Brug dem, der passer til dit tema og til den fest, du gerne vil have, eller lad dem inspirere dig til noget helt nyt.

bordpynt konfirmation

Bordpynt med blomster

Supernemt og virkelig sødt bordpynt til din konfirmation er glas med blomster i. Find alle mulige sjove glas, som du godt kan lide, for eksempel er marmeladeglas ret gode, og sørg for at alle glassene er rene, og at klistermærkerne er blevet fjernet. Køb en buket blomster eller pluk blomster i naturen. Klip stilken til, så den passer i længden til det glas, som blomsten skal i. Fyld glassene halvvejs op med vand, og sæt så en blomst eller flere i hvert glas. Derefter kan de sættes ind på bordene, hvor man synes, det passer.

bordpynt konfirmation

Selfie-sjov

Det er altid sjovt at tage selfies til fester, men hvorfor ikke gøre selfierne lidt ekstra sjove? Lav dine helt egne selfie-emojis på pind, som folk kan bruge til at tage skøre billeder med. Det kan være overskæg, et hjerte eller briller. Køb nogle træpinde, lim og papir i din lokale krea-forretning. Tegn et overskæg, et sæt briller, eller hvad du ellers kan finde på af sjove emojis, på et stykke papir, og klip dem ud. Så skal du bare lime emojien på pinden, og så kan du lægge de forskellige emoji-pinde på bordene blandt gæsterne. Det skal helt sikkert nok blive et hit!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan laver du flotte bordkort

Bordpynt med sløjfer

Selv en lille detalje kan gøre en stor forskel, og små sløjfer er bare en rigtig fin måde at gøre bordpynten til din konfirmation lidt ekstra feminin og sød. En måde at gøre det på kunne være, at du tager dit bestik og placerer det oven på en foldet serviet. Derefter tager du noget bånd, lægger det ind under midten af servietten, og så binder du en sløjfe rundt om bestikket og servietten.

Bordpynt med biler

Hvis du gerne vil have noget cool bordpynt, så brug nogle af dine egne ting til at gøre pynten personlig. Det kan for eksempel være, at du samler på små modelbiler eller på fodboldkort, som sagtens kan bruges som en del af pynten på bordet. Placer bilerne ned langs midten af bordene, og kombiner det med en sort bordløber, som kan symbolisere en vej. Det er ret cool!

Bordpynt i et farvetema

Hvis du har valgt at have én eller to farver, som skal være gennemgående til din fest, så brug endelig de farver i bordpynten til din konfirmation. Du kan finde stearinlys, servietter og blomster i mange utrolige farver, som kan være med til at understrege dit farvetema.

Bordpynt med flotte lys

Lys kan virkelig gøre et lokale hyggeligt. Hvis du er til levende lys, så pynt dine fyrfadstager eller lysestager med blomster, sløjfer eller noget bånd, som gør det lidt personligt.

Du kan også bruge en lyskæde, som bruger batterier. Placer nogle fine grene fra haven på midten af bordet og sno så lyskæde rundt om grenene. Det skaber supermeget hygge i lokalet, at der er lys på bordene.

Læs også: Inspiration til den fineste borddækning

Bordpynt med billeder

En god måde at gøre bordpynten til din konfirmation personlig på er ved at bruge billeder af dig selv på bordene. Find nogle sjove og søde billeder af dig, som du gerne vil bruge. Derefter er der et utal af måder, du kan bruge billederne på. Du kan købe nogle fine billedrammer, som du sætter flere steder på bordene. Du kan også gå på nettet og søge efter digitale billedrammer, hvor man for eksempel kan lave polaroidramme på ens billeder. Det kan du printe ud, lime det på pinde og sætte i blomsterne. Du kan også bare lægge dem på dugen.

Bordpynt til maven

Hvem elsker ikke guf? Man kan faktisk godt lave spiseligt (sødt) bordpynt. I supermarkeder eller krea-forretninger kan du købe små folieposer, som du kan putte lækkerier i. Det kan være skumfiduser, vingummier, små cookies eller andet sjovt, som både smager lækkert og ser godt ud på bordet. Luk poserne til med bånd og læg poserne tilfældige steder på bordene. Du kan også købe noget frugt, som du overtrækker med chokolade. Derefter kan du sætte små skåle med frugten ind på bordene. Det er en sjov samtalestarter.

Læs mere om

MestLæste