Konfirmation

7 seje gaver til din konfirmation

Af Redaktionen 20. november 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad skal du ønske dig til din konfirmation? Hvis du ikke allerede har lavet en ønskeliste, så kan vi måske hjælpe dig her!

Skal du konfirmeres til foråret? Du kan godt glæde dig, det bliver nemlig den bedste dag, hvor kun du er i centrum! Smuk kjole, fest, lækker mad og ikke mindst masser af gaver.

Læs også: 14 fine konfirmations-kjoler

Og det bedste ved gaverne er, at du godt kan tillade dig at ønske lidt større ting, end du plejer. Vi har fundet syv store og seje konfirmationsgaver, som vi helt sikkert tror, du vil blive glad for. Se dem her:

Konfirmationsønsker2013

Fladskærms-tv: Samsungs model EH4515 koster kun 2500 kroner, og så får du et godt tv til værelset, der også ser ret flot ud.
Smykke: Der er uendeligt mange muligheder, når det kommet til valg af smykker, men vi er ret vilde med JEWLSCPH’s halskæder med stjernetegn i forgyldt sterlingsølv. Pris: Fra 1099 kroner.
Smartphone: Vi kan ikke komme udenom den nye iPhone 5. Facebook, twitter, instagram og meget mere samlet i én. Vi kan slet ikke undvære vores iPhone. Pris: 5200 kroner.
Bærbar: Acer Aspire S7-391 er godt nok rimelig dyr, men et rigtig godt alternativ til Apples computere. Supersmart design, tynd, let og ikke mindst utrolig holdbar, og så har den en supersej touchscreen, som kan vildt mange ting! Pris: 11.000 kroner.
Spejlreflekskamera: Modellen D3100 fra Nikon er et af de bedste til prisen. For kun 3000 kroner får du et kamera, der tager vildt flotte billeder, og som er nemt at bruge.
Cykel: Kildemoes’ Bike Couture-model, Graceful, er SÅ flot! Pris: 5300 kroner.
Rejse: Var det noget med en forlænget weekend til Rom eller London? Er du mere til oplevelser end til ting, så ønsk dig en rejse. Og mon ikke mor er nem at lokke med, når den står på shopping i en af Europas storbyer eller solferie på en eksotiske destination?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.