Når din kæreste gerne vil gøre dig rigtig glad, så køber han blomster og chokolade og fortæller dig, hvor smuk du ser ud. Men hvad i alverden kan man som pige gøre for sin kæreste?

Læs også: Første date - Hvad skal I snakke om?

Vi har samlet et par rigtig søde idéer, der med garanti sikrer dig titlen som "Verdens bedste kæreste"!

Hold drenge-dag
Forestil dig, hvor glad du ville blive, hvis din kæreste helt uden at brokke sig satte hele dagen af til at kigge på tøj, sko og makeup med dig. Præcis på samme måde vil han blive vildt glad, hvis du gider drengehørme lidt med ham. Køb chips og cola og sæt dagen af til at spille FIFA, GTA, eller hvad end de der drenge synes, det er sjovt at spille på deres PlayStation. Det giver bonuspoint, hvis du går så meget op i spillet, at du vinder over ham! Med mindre din kæreste selvfølgelig er en virkeligt dårlig taber.

Lav en nice playliste
Lån hans telefon, mens han sover eller er i bad, og opret en sej og romantisk playliste på hans Spotify eller i iTunes. Kald playlisten jeres navne (for eksempel Emilie + Mads), og fyld den med sange, der minder dig om jeres forhold, eller som du bare tror, han vil kunne lide. Næste gang han kigger på sine playlister, vil han garanteret blive vildt glad.

Læs også: Giv ham en uforglemmelig date

Fedt for familien
Faktisk kan du blive din kærestes drømmepige helt uden, at du gør noget særligt for ham. Din kærestes familie betyder nemlig vildt meget for ham, og derfor betyder deres mening også en del. Tilbyd hans forældre at hjælpe med maden, giv en hånd med opvasken og ros deres hjem. Det giver pluspoint hos svigerforældrene og derfor også hos din kæreste.

Lyt til ham
Du tror måske ikke på det, men at virke oprigtigt interesseret i hans fodboldhold, hans passion for Counter-Strike og hurtige biler er faktisk det mest romantiske, du kan gøre for din kæreste. Tænk på alle de gange, du har snakket løs om din besættelse af One Direction, den seneste "A"-skandale i "Pretty Little Liars", eller hvad du skal have på til festen på fredag, og hvor godt det føltes, at han lyttede interesseret. Det er på tide at gøre gengæld!

Stjael-stjernernes-soede-date-ideer