Det er skønt at have en kæreste! Men hos alle kærester er der perioder, hvor der er lidt knas i forholdet. Her får du tips til, hvordan du tackler nogle af dine kærlighedskriser.

Han har aldrig tid til at ses

Du drømmer om, at I skal hænge ud sammen hver dag, mens han godt kan nøjes med at ses én gang om ugen, fordi han altid har travlt med en masse andre ting.
LØSNING: I bliver nødt til at tage jer snak, så I kan få afstemt jeres forventninger til, hvor meget I skal være sammen. Det er jo nok ikke, fordi din kæreste ikke vil være sammen med dig! Han har bare en anderledes rytme end dig. Snak sammen hurtigst muligt - så undgår I nemlig, at problemet vokser sig kæmpestort.
 

Min kæreste kan ikke lide mine veninder

Drømmefyren er vild med dig - men han er ikke så vild med dine veninder! Og det gør dig rigtig ked af det, at din kæreste ikke elsker dine piger lige så meget, som du gør.
LØSNING: Du bliver nødt til at acceptere, at din kæreste ikke bliver BFF med dine veninder. Men det er også vigtigt, at din kæreste respekterer, at du elsker dem, og at han gør en indsats for at lære dem at kende. Sig til ham, at det er okay, han ikke er vild med dem, men at det gør dig ked af det, hvis han taler grimt om dem!
 

Jeg bliver hurtigt jaloux

Hvis bare din kæreste snakker med en anden pige, får du ondt i maven af jalousi, og du bliver ofte sur på din kæreste, fordi du synes, han virker for interesseret i andre piger.
LØSNING: Hvorfor er du så jaloux? Er det, fordi du har grund til at være usikker på din kæreste? Eller er det i virkeligheden, fordi du er lidt usikker på dig selv? Hvis din kæreste storflirter med andre piger foran dig, så bliver du nødt til at sige fra! For det er selvfølgelig ikke i orden! Men samtidig skal din kæreste da have lov til at snakke med andre piger - bare så længe han kun er kæresteagtig over for dig.

Læs også: Fem råd mod jalousi
 

Jeg er i tvivl, om jeg er forelsket

I starten af jeres forhold baskede sommerfuglene rundt i maven, og du fløj på en lyserød sky hver gang, du så ham. Men nu er du begyndt at komme lidt i tvivl om, hvor forelsket du egentlig er.
LØSNING: Når man er nyforelsket, er alt ved din nye kæreste helt fantastisk - men efterhånden som man lærer den anden bedre og bedre at kende, så begynder man at kunne se en masse fejl ved hinanden. Det er helt normalt - og det behøver ikke betyde, du ikke er forelsket mere! Men mærk efter i maven! Hvis du hellere vil kigge efter andre fyre end din kæreste, så bør du nok tænke over, om jeres forhold har en fremtid.

Tag testen: Hvor forelsket er du?

Læs her, hvornår kærlighed er forbudt:

Hvornår er kærlighed forbudt?