Sport
Find ud af, hvilken sport han dyrker, og spørg så ind til den. Hvis han for eksempel spiller fodbold, kan du spørge ham, hvor han spiller henne eller hvilken kendt fodboldstjerne, der er hans idol.

Film
Spørg ham om, hvilken film han ser, og måske om der går en god en i biffen lige for tiden, som han kan anbefale. Hvem ved, måske ender samtalen med, at I aftaler at tage en tur i biffen!

Fælles venner
Tal om, hvordan I hver især har mødt jeres venner og hvor I kender dem fra. Tro mig, I kender sikkert personerne på vidt forskellige måde, så på med det charmerende grin, for det bliver sikkert en sjov samtale!

Læs også: Inviter ham på den perfekte date.

Biler
De fleste drenge er "obsessed" med biler! Så inden du skal møde ham den søde fyr, så google lige bilmærker engang. På den måde kan du føre en rigtig fed bil-samtale, og han bliver med garanti imponeret over, at du kender til bilmærkerne og synes, du er rimelig cool.

Hobbyer
Tal om jeres hobbyer. På den måde får du muligheden for at finde ud af, hvad han kan lide at lave, og hvad han interessere sig for. Det kan være et STORT bonus at vide, hvad han kan lide at lave, hvis du nu en dag skal invitere ham den flotte på en date.

Do!
Det vigtigste af alt er at være sig selv, når I snakker sammen. Han skal nemlig have et indblik i, hvem du er.

Don't!
Du skal IKKE begynde at tale om din ekskæreste, det er virkelig et turn-off!

Læs også: Gaveideer til fyrene.