Synes du, det er pinligt at snakke om, hvilken prævention I skal bruge, eller frygter du den dag, hvor I tilfældigvis løber ind i hans sure ekskæreste? Bare rolig, vi giver dig her nogle råd til, hvordan du kommer sikkert igennem de pinligste situationer.

Læs også:
Tips til sex

Snakken om sikker sex
Første regel er, at man skal opføre sig ansvarligt, når man tager snakken om prævention. Spørg ham, hvordan han synes, at I skal håndtere situationen, og hvad hans holdning er. Sig, at du har brug for at føle dig sikker, inden I har sex. Det er vigtigt, at I tager snakken så hurtigt som muligt, når du overvejer at være sammen med ham, og at I ikke venter med at tage den, til I allerede er hoppet i seng sammen. Bring emnet på banen på et tidspunkt, hvor I begge er afslappede og i godt humør.

Tip!
Hvis du er usikker på, hvordan du skal bringe emnet på banen, kan du starte med at sige, at du altså har tænkt lidt over det og bare gerne vil høre hans mening, inden I går i seng sammen. Selv om han ikke selv lægger op til at tage snakken, er det helt sikkert noget, han også selv har tænkt over.

Læs også: Sådan er en moderne gentleman

I løber ind i hans ekskæreste
Tag situationen helt åbent og præsenter dig selv. Du burde ikke have noget problem med hende med mindre, du har stjålet din kæreste fra hende. Hun er bare én, han kender, så bare opfør dig helt normalt, som om hun var en af hans andre veninder. Smil og vær åben, men lad være med at lade som om, I skal være bedste veninder.

I er oppe at skændes, og du siger noget virkelig ondt
Du skal sige undskyld, når skænderiet har lagt sig. Sig, at du er ked af det, og at du fortryder det, du sagde. Gør det uden at forklare dig, og tag ham eventuelt i hænderne og sig til ham, at du ved, at du har såret ham. På den måde tager du ansvar og erkender din fejl ved at stå ved, at du har opført dig dumt.

Læs også: Undgå at blive uvenner