Jeg bløder altid igennem, når jeg har menstruation. Hvad gør jeg galt?

Måske bruger du de forkerte bind eller tamponer – især i starten og midten af menstruationen, hvor du bløder mest, er der mange piger, der har brug for lidt ekstra beskyttelse. Prøv at købe nogle med en større sugeevne. Herudover er tricket at have et par ekstra trusser med i tasken de dage, hvor du ved, du kan risikere at bløde igennem, ligesom du kan have en cardigan med, som du kan binde rundt om livet i en eventuel nødsituation.

Læs også: Giv din krop et sundhedstjek

Mine tænder er gule. Hvordan får jeg dem til at blive hvide?

Tænder fås i tusindvis af nuancer – og nej, nærmest ingen af dem er kridhvide, de fleste er et snert af lysegule. Du kan bruge en tandpasta, der har en blegende effekt, være grundig med tandbørstningen og undgå kaffe, te, cola, lakrids og mørk chokolade. Hvis du synes, dine tænder er blevet meget misfarvede, kan du få en tandrensning hos en tandlæge.

Jeg synes, mine porer i huden er meget større end min venindes. Hvad kan jeg gøre?

Det er meget forskelligt, hvor store hudens porer er, men et er sikkert: Der er helt sikkert ikke andre, der lægger mærke til, at dine porer er tydelige! Når du renser din hud morgen og aften med hudplejeprodukter, der passer til din hudtype, gør du, hvad du kan for at bekæmpe de store porer. Du kan også bruge en særlig creme, der får dine porer til at trække sig sammen og på den måde gør dem mindre at se på. Selvfølgelig er det også altid en mulighed at skjule dine porer i huden med lidt foundation og pudder – men husk nu at rense det af om aftenen, ik’?

Har du også nogle spørgsmål om drengekroppen? Så tjek dette galleri ud!

10 ting du ikke vidste om drengekroppen