Hvis du ikke har haft en kæreste endnu, har du nok tit undret dig lidt over, hvad kærester laver sammen. Og faktisk er det ikke helt så mystisk, som mange går og tror.

Læs også: Kan man have et hot forhold uden sex?

Her er seks forskellige ting, som de fleste kærestepar laver sammen. Du kan lade dig inspirere af tingene, hvis du en dag får en kæreste.

 

Kærester ser film eller serier

Når man er helt vildt forelsket, vil man ofte gerne være rigtig meget sammen med sin kæreste. Men da det tit er lidt svært at finde på ting, som man kan tale sammen om 24 timer i døgnet, så kan det være rart at sætte en film eller en serie på en gang imellem, som man kan ligge og flade ud til. Et godt tip er at finde en serie, som man glæder sig til at se sammen … og så skal man bare lige huske, at det er et ”no go” at se forud!

Kærester snakker om ting, der sker i skolen

De fleste kærester bruger også hinanden til at snakke om, hvad der sker i skolen – både af gode og dårlige ting. Når man er kærester, skal man nemlig kunne glæde sig på hinandens vegne, når der sker noget godt, men også kunne støtte hinanden, når tingene er lidt svære.

Kærester nusser og pjatter

Når man er kærester, bliver det at være intime også noget helt naturlig – det behøver dog på ingen måde at være sex og specielt ikke, hvis forholdet er nyt, eller man ikke føler sig klar. Men det er meget normalt at nusse, kæle og kysse, når man gerne vil vise, hvor dejlig, man synes, den anden person er! Samtidig er der heller ikke noget bedre end at drille og lave sjov med hinanden, når man er kærester, og forskning har faktisk vist, at når man kilder hinanden for sjov, så knytter man sig mere.

Læs også: Ødelægger du dit forhold?

Kærester går ture eller går på café

De fleste har nok spottet et kærestepar gå hånd i hånd en søndag eftermiddag. For når man nu har ligget og set film hele lørdag aften, kan det være meget rart også at komme ud og få lidt frisk luft. Mange kærester tager også på café eller tager ud at spise – ting som, ja meget simpelt, bare er hyggeligere, når man er to!

Kærester bliver klogere på hinanden

Når man er forelskede i hinanden, bliver man aldrig rigtig trætte af at opdage nye ting om hinanden. Derfor elsker mange kærestepar også at dele oplevelser fra deres barndom eller snakke om, hvad de drømmer om. Små detaljer omkring, hvilken skoletaske personen havde, eller hvad der er personens livret bliver bare lidt sjovere at høre om, når man er forelsket.

Kærester drømmer sammen

Lige så meget som kærester elsker at se på baby-billeder af hinanden og snakke fortid, lige så meget snakker de om, hvad de drømmer om i fremtiden. Nogle gange fortæller man om sine egne drømme, men det kan også være de drømme, man har sammen som par. Det kan være, at man snakker om en ferie, man drømmer om at holde sammen, men det kan også være de lidt større ting som at stifte familie, eller hvor man kunne tænke sig at bo en dag. Selv om man er ung, og der nok er ret store chancer for, at man vil møde flere mænd eller kvinder, er det nemlig helt naturligt, at man tænker fremtid sammen med en person, som man er glad for. 

I galleriet her kan du se stjernernes barndomskærester:

Se stjernernes barndomskærester