kærlighed

Ødelægger du dit forhold?

Af Stine Kærsgaard 1. juni 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis dit forhold er fyldt med problemer, kan det være, at du lige skal holde øje med, at det ikke er dig selv, der skaber al ravagen!

Lige så skønt som det er at have fundet sig en sød kæreste, lige så frustrerende kan det også være – der er nemlig meget stærke følelser på spil, når man er nyforelskede.

Læs også: Fem råd mod jalousi

Derfor kan man også let komme til at gøre nogle dumme ting overfor sin kæreste, fordi man simpelthen bare er så drønforelsket. Måske bliver du alt for hurtigt jaloux, måske har du tendens til at teste din kæreste eller gøre andre åndssvage ting, som kun er vejen henimod et virkelig problemfyldt forhold.

Læs også: 10 frække ting du kan lave med kæresten

Klik dig igennem galleriet her, og få hjælp til at sætte en stopper for de ødelæggende ting, du kan komme til at gøre i dit forhold.

Ødelæggerduditforhold?

Nogle gange kan man komme til at tale grimt til dem, man virkelig holder af – egentlig ikke fordi, man har lyst til at gøre det, men måske fordi, at man tilbringer rigtig meget tid sammen. Noget, der virkelig kan være drænende og ødelægge al romantik i et forhold, er, hvis man ofte vrisser af hinanden eller i det hele taget bare taler grimt til hinanden. Din kæreste vil også blive træt af at høre på dit brokkeri, så hvis du vil holde på ham, skal du droppe det grimme og nedladende sprog med det samme!
Foto: Shutterstock
Jalousi er nok noget af det, der kan gøre mest ondt og være mest ødelæggende for et forhold. Måske går du og bekymrer dig om, at din kærestes veninder vil snuppe ham fra dig, eller også hænger du dig alt for meget i hans gamle forhold, fordi du ikke føler, du kan hamle op med hans ekskæresters udseende og så videre. Hvis du ikke vil sabotere jeres forhold fuldstændig, bliver du virkelig nødt til at sætte en stopper for de dumme tanker! Husk på, at der er en grund til, at din kæreste har valgt dig som kæreste. Hans fortid kan han ikke lave om på, og hvis han gik og bagte på sin veninde, ville de nok have fundet sammen for længst.
Foto: Shutterstuck
Det er supervigtigt, at man ikke bliver ”afhængig” i et forhold. Hvis ikke din kæreste skal blive træt af dig, bliver du nødt til at holde fast i at leve dit eget liv. Forbind ikke kun din lykke med alle de ting, som du laver med din kæreste – lykke er lige så meget din familie, dine venner, veninder og alle de fritidsinteresser, som du elsker. Hold fast i at dyrke dig selv – så forbliver du også mere spændende i din kærestes øjne.
Foto: Shutterstuck
Forventninger og drømme er fantastiske, og det er tit dem, der gør, at vi kommer igennem hverdagen med smil og glæde. Men… Overtager de vores tanker, er der risiko for, at vi løbende bliver skuffede. Gå ikke konstant og forestil dig, hvordan jeres fremtid sammen vil blive. Du ender nemlig hurtigt med at blive skuffet, da vi ikke helt selv kan styre vores liv eller være herre over alting – prøv i stedet at øve dig i at leve i nuet med din kæreste, og tag en dag ad gangen. Så kvæler du ham heller ikke med fremtidssnak.
Foto: Shutterstuck
Måske kan du godt gå og være lidt usikker på din kæreste og derfor have lyst til at teste ham, for at se om han nu i virkeligheden også værdsætter dig. Men sandheden er bare, at der aldrig kommer noget godt ud af det! Aldrig! Drop mistroen og forhøret, jeres forhold bliver aldrig godt, hvis du føler, at du bliver nødt til at teste ham for at blive bekræftet i, at han er vild med dig.
Foto: Shutterstuck
Hvis du gerne vil holde fast på din kæreste, er det en virkelig dårlig ide at rende rundt og flirte med andre fyre. Måske er det fristende, og måske tænker du, at det ikke gør noget, når din kæreste alligevel ikke ser det. Selvfølgelig er det ok at smile lidt til nogle søde fyre engang imellem og lure på dit celeb-crush, men koncentrer dig om at være fuldt ud i forholdet med din kæreste. Han vil nemlig hurtigt kunne mærke, at dine øjne er alle mulige andre steder, og det kommer der ikke noget godt ud af!
Foto: Shutterstuck

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.