kærlighed

Hvornår er en pige sexet?

Af Isabella Beck Jørgensen 19. juli 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har spurgt fire drenge om, hvornår de synes piger er sexede. Læs deres svar her.Karl, 16 år

Charme, selvtillid og lækkert hår! Charmen kan fx dukke op i et lille flirtende smil. Husk at brug dine læber meget når du snakker og i et smil. Det ligger jeg personligt meget mærke til. Selvtilliden er også meget vigtigt - I ser godt ud, og I ved det - det er der ingen grund til at skjule. Det kan vi drenge faktisk hurtigt spotte på jeres holdning og øjne. Brug jeres øjne flittigt, for de kan forføre os som bare fanden. Til sidst skal I huske på, at I ikke må være alt for "Hip Hop sexede". I må endelig ikke vise alt for meget - klæd jer med stil og personlighed.

Oliver, 17 år

En pige er sexet, når hun er sig selv og ikke er skabet. Det er frækt, når en pige er afslappet synes jeg.. det gør hende mere intens, når man så snakker med hende!
Læs også: Hvornår bliver piger for meget?

Oskar B, 16 år

En pige er mest sexet, når hun er flirtende, men stadig spiller lidt tilbageholdende. Når hun spiller svær at få, men samtidig viser, at hun gerne vil have en. Når hun driller drengen ved f.eks. at hviske ham i øret, men alligevel ikke gør noget af det hun hvisker, men bare lader som om, at hun skal til at gøre det. En pige kan virke sexet, når hun er lige ved at kysse drengen - og deres læber næsten rør hinanden, men så alligevel trækker hovedet væk. Alt dette skal selvfølgelig gøres meget sexet og lidenskabeligt, så pigen viser, at hun dog er tiltrukket. Det der med at spille virkelig kostbar og "hard to get" er et totalt turn off. Men selvfølgelig er der mange måder hvorpå en pige kan virke sexet, dette er bare én af dem.

Philip, 15 år

En pige er sexet, når hun udviser en stor portion selvtillid. Hun skal udtrykke sin personlighed og væremåde gennem en fed stil og et sødt smil.


Læs også: Hvad lægger fyre mærke til?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om