kærlighed

Hvornår bliver piger for meget?

Af Isabella Beck Jørgensen 24. juni 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har spurgt fire drenge, hvornår piger bliver for meget. Læs, hvad de har svaret her.

Vi piger spørger tit os selv, hvad drengene nu syntes om det ene og det andet, og vi vil jo også gerne vide, hvornår vi piger er lige lidt for meget for drengene. Derfor har vi spurgt nogle drenge, som ved, hvad det drejer sig om, når det kommer til det med søde piger. Læs deres svar her:
Hvornår bliver en pige for meget?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Drengene om at date.

(Det store billede)
Oliver, 17 år:
- Jeg synes, at piger bliver for meget, når de spiller noget, de ikke er og virker kunstige i deres udstråling. De skal være naturlige og sig selv og ikke prøve at være nogen, de ikke er!

Karl, 16 år:
- En pige bliver for meget, når hun ikke længere er sig selv. Det værste er, når en pige bliver overgearet eller endnu værre, at hun prøver at spille "spillet". I skal bare være nede på jorden og være jer selv. Så skal det hele nok gå!

Oscar, 15 år:
- Jeg synes helt klart, at en pige kan blive for meget, hvis hun bliver for ivrig. Hvis jeg er sammen med vennerne og ikke lige har tid til at tage telefonen eller svarer på lange sms'er, og pigen så flipper fuldstændigt ud over det og kimer mig ned igen lige efter med endnu flere opkald og sms'er - det kan for mig være et kæmpe turn-off, hvis pigen opfører sig sådan!

Joakim, 16 år:
- I min verden bliver en pige alt for meget, hvis hun bliver fuldstændig opsat på at få fat på mig. Det er også virkelig irriterende, når en pige vil vide, hvad man går rundt og laver hele tiden. Det er i hvert fald mit bedste bud på, hvordan en pige hurtigt kan blive for meget.