kærlighed

Hvor finder man drengene i sommerferien

Af Annahita Zangeneh 11. maj 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvor møder du de søde drenge i sommerferien? Vi har spurgt syv drenge, hvad de skal lave i sommerferien og hvor man kan finde dem. Læs med her!

Vil du gerne møde nogle søde fyre i sommerferien? Vi har spurgt syv søde drenge, hvor man kan finde dem henne - så tjek ud, hvor drengene chiller henne lige her!

Læs også: Flirt og scor.


Benjamin, 15 år
- Den første uge skal jeg til Norditalien med mange af mine venner, senere hen i ferien er jeg hjemme hos mig selv i Lyngby og hygger mig med mine venner og går på stranden, men jeg ved ikke lige sådan helt bestemt, hvad jeg skal lave endnu. Du kan helt klart finde mig på stranden, hvor jeg skal bade, og chille den max med gutterne ved Charlottenlund Fort.

Mathias, 16 år
- Jeg starter sommerferien med en tur til Bibione, Italien, med familien. Her skal jeg være i uge 27 og 28, og nattelivet skal selvfølgelig udforskes med mine to brødre. Resten af sommerferien står på bål og hygge på stranden i min hjemby, Assens. Den står selvfølgelig også på fester, byture og chillness både i Odense og Århus. Selvfølgelig skal der også være plads til grill og familiehygge.
Kristoffer, 16 år:
- Jeg skal være sammen med mine drenge og min dejlige kæreste. Jeg skal også ud og rejse til Kreta. Jeg skal bare generelt nyde livet, og det at være gået ud af folkeskolen. Man kan finde mig på al verdens gader og stræder, hvor jeg slider mine sko i bund sammen med mine bedstevenner.

Læs også: PULS om piger og kærlighed.
Mathias, 16 år:
- Jeg skal være sammen med vennerne, feste og måske skal jeg på fodboldskole. Man kan finde mig i Danmark, Israel eller Spanien.Mohammed, 15 år:
- I starten af sommerferien tager jeg til Libanon og Irak med min familie. Resten af ferien skal jeg bruge på at slappe af med mine homies ude i byen. Jeg kommer til at bruge meget af min tid på venner, stranden og fodbold. Du kan finde mig på gaderne inde i København og på stranden.

Læs også: 15 tips til den bedste sommerferie.
Ravi, 18 år:
- I sommerferien skal jeg lave virkelig mange ferieagtige-aktiviteter som at bade, være på stranden, grille med vennerne, være til koncerter, arbejde, spille og lave musik, møde nye, interessante mennesker, være til fest og se alle de smukke piger rundt omkring. Jeg elsker også at tage på rejser og møde andre kulturer, og det gør jeg allerhelst spontant - så jeg kan sagtens finde på at bestille en rejse til Barcelona fredag morgen og flyve af sted samme dag.
Frederik, 16 år:
- Jeg skal bare hygge med vennerne og kæresten, som jeg skal til Askø med. Jeg vil være alle de steder, hvor der sker noget, og hvor mine venner er.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.