Breakups kan virkelig sætte gang i en masse vrede følelser og få en til at sige nogle ret grimme og dumme ting. Derfor er det vigtigt, at man lige tænker over at holde lidt igen.

Læs også: Skal du tage din eks tilbage?

Hvad enten din ekskæreste har slået op med dig, eller det er dig, der har gjort det forbi med ham, er der nogle ting, som er superdumme at sige højt.

Er du enig?

Hvis du stadig er vild med ham:

”Hvorfor var jeg ikke god nok?”

Suk! Du er god nok præcis, som du er. Kan han ikke se det, var det bare ikke jer. End of story!

”Jeg dør virkelig, hvis jeg ikke får en chance mere!”

Han tager dig helt sikkert ikke seriøst, hvis du siger det her …

”Skal vi så ikke bare være venner?”

Både du og din ekskæreste ved jo godt, at du kun foreslår, at I skal være venner for at prøve at score ham tilbage. Du spilder din tid – kom videre!

”Hvem er hun??!!”

Han har fået en ny ven på Facebook, og det er en PIGE! Straks tror du, det er hans nye crush, og du skriver til ham med det samme for at finde ud af, hvem hun er. Lad være … I er ikke sammen mere, så han skylder dig ikke at redegøre for alle nye bekendtskaber. Hvis det bliver for svært at se på, så slet ham.

”Jeg vil gøre ALT for at få dig tilbage!”

Nej, du vil ej. Hvis du har gjort, hvad du kunne so far, er der ikke mere at gøre. Begge parter skal have lyst til at kæmpe for et forhold.

 

Hvis han stadig er vild med dig:

"Jeg har aldrig haft det bedre”

Det er så tarveligt at fyre den sætning af til en, som er dybt såret over, at du ikke vil være sammen med ham mere. Måske tænker du det, men sig det ALDRIG højt.

”Du kunne heller ikke sammen med mine venner”

Av av av! Han har sikkert brugt en masse energi på dine venner og håbede, de syntes godt om ham, så det gør ondt at få at vide, at det bare aldrig rigtig lykkedes for ham.

”Wow, der er mange, der skriver til mig, efter vi har slået op!”

Det er supermodbydeligt for ham at høre, når han stadig har følelser for dig. Nøjes med at fortælle dine veninder det.

”Har du noget imod, jeg stadig hænger ud med dine venner?”

 Med mindre du er kommet lige så tæt på din ekskærestes venner, som han selv er, så er de altså det eneste han har, når nu han har mistet dig. Lad ham have dem for sig selv!

”Vi kan jo stadig være venner”

Det er ikke det, han har lyst til,  hvis han vel at mærke stadig har følelser for dig! Forlæng ikke hans pine ved at blive ved med at være i hans verden. Måske en dag … Men ikke nu.
 

Hvordan er man en god ekskæreste? Find ud af det i galleriet her.

Hvordan er man en god ekskæreste?