Hvilke ti ting skal du i hvert fald ikke sige på første date? Tjek dem ud her og se, om du er enig!

Læs også: Giv ham en uforglemmelig date

"Min eks ringer - er det i orden, jeg tager telefonen?"
Nej, det er ikke i orden. Hvordan ville du have det, hvis din date sad og snakkede med sin ekskæreste? Han skal ikke have det indtryk, at du har andre drenge i dit liv.

"Vil du høre en hemmelighed?"
Han må virkelig føle, at du stoler på ham, hvis du siger sådan. Men selv om han lover ikke at sige det til nogen, så lad være med at dele hemmeligheder på første date - det kender du ham ikke godt nok til, og det kan gå ud over dig selv i sidste ende.

"Du ligner ikke dit profilbillede"
Du har mødt ham på nettet, så det er svært at vide, hvordan han i virkeligheden ser ud. Men hvis du mener det positivt, har du lige fornærmet hans profilbillede. Hvis du mener det negativt - ja, så har du lige sagt, at han ikke er så pæn, som du troede!

Læs også: Drengepanel - Hvordan er den perfekte første date

"Jeg har lige slået op med min eks"
1. Han vil ikke høre om andre drenge - og slet ikke din ekskæreste.
2. Du virker ikke klar til at date en ny dreng, hvis du taler om den forrige.

"Du betaler - ikke?"
Det er svært at vide, om det er dig eller ham, der skal betale for popcornene eller biografbilletterne. Engang var det altid drengen, men nu er det nye tider. Lad være med at forvente, at han betaler. Du vil nødig virke krævende, så hellere selv betale din halvdel.

"Jeg vil gerne giftes og have tre børn"
Slaaap af, I er teenagere! Det er alt for tidligt at snakke om det her, og du kommer helt sikkert til at skræmme ham væk!

"Må jeg tage et billede af dig?"
Medmindre det går virkelig godt, og I laver noget sjovt, som det giver mening at tage billeder af, så lad være. Det virker bare liiidt stalker-agtigt, og han kommer helt sikkert til at tro, at du om lidt sender det rundt til alle veninderne (og det gør du jo ikke, vel?).

Læs også: 10 andre ting, du heller ikke skal sige på første date

"Jeg hader at gå i skole"
Det er i det hele taget NO GO at være negativ på første date, altså hvis du gerne vil fremstå som en sød og glad pige, der er værd at bruge tid på og sjov at være sammen med. For hvem gider høre på en, der ikke laver andet end at brokke sig?

"Løgn, løgn, løgn ..."
Det kan virke fristende at pynte lidt på sandheden, så du virker rigtig spændende, men vil du i virkeligheden ikke gerne have, at han falder for den, du i virkeligheden er?

"Jeg er Belieber/Directioner"
Selvfølgelig skal du ikke holde tilbage, at du er gigafan af et af verdens største popfænomener, men lad være med at buse ud med det i begyndelsen. Hvis du virker for besat, tror han ikke, han har en chance for en plads i dit liv.

Hvilke ting synes I, man heller ikke skal sige på første date?

Herunder kan du se, hvorfor I skal tage på dobbeltdate!

Derfor skal I tage på dobbeltdate