Timing
Tænk over, hvornår du sender din søde sms. Måske er det dumt at sende den, når du ved, han har mega travlt eller er sammen med alle vennerne, for så har sikkert ikke rigtig tid til at svare ordentligt tilbage. Send den i stedet, når du tror, der er en god chance for, at han er alene, og har tid til dig og din sms.

Læs også: De 7 flirteråd.

Start stille og roligt
Slap af med at være megaflirtende fra start - føl dig i stedet lidt frem. Start ud med et let spørgsmål som: »Hvordan gik det til koncerten?«, »Har du haft en god weekend?« eller »Gik det super til eksamenen?«. Hvis han så svarer positivt på den sms, kan du gå skridtet videre med søde drillerier, give ham et kompliment, spørge, om han har lyst til at ses, eller hvad du synes er passende.

Tjek meningen!
Tænk over, hvordan du formulerer dig. For eksempel kan sarkastiske bemærkninger let misforstås på skrift. Drop også lange sms'er, som kan virke forvirrende. Det er langt federe at skrive præcist, så fyren forstår dig.

Læs også: Scor på dine sms'er.

Hav tålmodighed!
Du må helst ikke virke alt for desperat og sende beskeder til drømmefyren konstant. Du virker langt mere spændende, hvis du ikke sidder parat ved mobilen døgnets 24 timer.

Vis ham, hvad du vil!
Synes du, at han er sød, så vis det. Skriv, at du synes, han er virkelig sød, altid får dig til at grine, eller hvad han nu gør ved dig. Det er nemlig ikke altid, at fyrene fatter, at en diskret »blinke-smiley« betyder: »Du er for dejlig, inviter mig nu i biografen NU!«.

Prøv også testen: Hvordan scorer du bedst?

Fat hans signaler
Hvis fyren ikke svarer tilbage på dine sms'er eller konsekvent svarer meget kort og ligegyldigt, så er det nok et tegn på, at han ikke er så interesseret. Hvis, så ikke noget med at overdynge ham med beskeder, lad ham i stedet være og find i en ny, sødere sms-flirt!

Herunder kan du læse ulemper ved at sms'e med dit crush!

Ulemper ved at sms’e med dit crush