Fortvivl ikke, hvis du har forelsket dig i en fyr, der er ældre end dig. Vi har samlet fem gode grunde til, at du sagtens kan date ham, selv om han er ældre end dig.

Prøv testen: Er han mere end en ven?
 

1. Han er mere moden

Er du træt af de umodne drenge fra din klasse, så har du en klar fordel ved at date en fyr, der er ældre end dig. Han er mere moden og mere seriøs, og du vil helt sikkert føle, at du bliver taget mere seriøst, når du er sammen med ham.
 

2. Han er måske interesseret i et længevarende forhold

Fyre vil også gerne have en kæreste, og er han ældre end dig, kan det være, han er parat til at være i et forhold, der varer lidt mere end bare lige nogle uger. Udsigterne til at få en kæreste, der vil noget seriøst, er derfor supergode!

Læs også: Kan man blive bedste venner med sin ekskæreste?
 

3. Han ved, hvilken pige han leder efter

Det gode ved at date en fyr, der er ældre end dig, er, at han måske har haft kærester før, så han ved, hvad han leder efter hos en pige. Når han vælger at tage på date med dig, er det altså, fordi han virkelig synes, du er sød og gerne vil hænge ud med dig.
 

4. Han vil beskytte dig

Det er ikke kun dig, der vil elske at have en ældre fyr, der kan passe på dig - fyren vil også eeelske at kunne beskytte dig, fordi han både er ældre og måske større end dig. Jep, den er god nok; fyre har et beskyttergen og vil gerne passe godt på deres pige.

Læs også: Skal du på date i biffen?
 

5. Han tager initiativet

Han er sikkert ikke så usikker på det første kys, at tage din hånd og flette fingre med dig eller at foreslå at ses igen, som du måske er. Det gode ved at date en fyr, der er ældre end dig, er nemlig, at han har prøvet det før, så han er ikke bange for at tage initiativet.

Herunder kan du læse 5 kæresteråd, du SKAL kende!

5 kæresteråd du SKAL kende