Krop & Sind

Skal du på date i biffen?

Af Line Sølvhøj Johansson 26. september 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har en fyr inviteret dig i biffen, så er det godt at have nogle gode scoretips med. Læs med her, hvis du skal på date i biffen.

Du er helt sikkert fuld af spænding, hvis du skal i biffen med en fyr. Har han inviteret dig på date i biffen, så er det rart at have nogle gode tips med, så det bliver en succes. Læs vores tips til en biograf-date her:

Læs også: Det må du aldrig sige på første date.

Kom i god tid
Det er kikset at komme for sent, så filmen er startet. Sørg for at være der i god tid, så I har tid til at købe popcorn og sodavand, inden filmen starter.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vælg kysserækkerne
I mange biografer er der kysserækker, og det er altså godt at vælge dem. Der er mere plads, og man sidder mere behageligt - og så er det nemmere at komme til at holde om hinanden, fordi der ikke er et armlæn imellem jer.

Skal vi dele?
Det er et godt trick, hvis du gerne vil flette fingre med fyren under filmen, at købe et ekstrastort bæger med popcorn, som I kan dele. Så kan det jo være, at jeres fingre tilfældigvis møder hinanden, når I skal fange popcorn...

Læs også: Giv ham en uforglemmelig date.

Lad ikke noget komme imellem jer
Når I har fundet jeres pladser i biffen, så sørg for, at der ikke ligger jakker, tasker eller andet imellem jer. Det gør det meget nemmere at komme til at flette fingre, hvis I ikke først skal fumle efter hinandens hænder.

Uh, det er uhyggeligt!
Har I valgt en uhyggelig film, så har du en god grund til at putte dig ind til ham, når der sker noget uhyggeligt - og, hvis han lægger armen om dig, er der jo ikke nogen grund til at flytte sig, når den uhyggelige scene er overstået.

Psst…
Man skal ikke snakke under filmen, men du kan sagtens hviske små kommentarer til ham undervejs. På den måde kommer du helt tæt på ham, og vil han gerne kysse dig, har han dig helt tæt på.

Læs også: Gode råd til den første date.

Tak for i aften…
Efter bioturen kan det hurtigt blive lidt akavet. Lyset er tændt, og I har pludselig fuld fokus på hinanden fremfor på filmen. Hold øjenkontakten med ham, når du skal sige farvel, sig, at du synes, det var superhyggeligt, og smil sødt til ham. Har han ikke travlt med at sige farvel, er det måske, fordi han gerne vil kysse dig.

Hold øje med…
* Vil han smage din sodavand? Så er det et tegn på, at han gerne vil kysse dig.

* Strækker han sig og lægger armen på dit ryglæn? Så er det et tegn på, at han gerne vil holde om dig.

* Læger han sin hånd tæt på din? Så vil han gerne flette fingre med dig.

Læs også: Guide til det perfekte kys.

Læs mere om

MestLæste