Selvom hverken du eller din kæreste er i tvivl om, at I elsker hinanden, er det stadig rart at blive mindet om det af og til. Og det er der heldigvis mange forskellige muligheder for. Vi giver dig 10 af slagsen herunder!

Læs også: Hvornår skal man kysse?

Komplimenter

Det er altid rart at få komplimenter, og det synes din kæreste garanteret også! Fortæl ham, hvad du godt kan lide ved hans udseende og personlighed eller ros det outfit, han har taget på. Det er rart at føle sig værdsat!

Nus ham

Det er så hyggeligt at ligge og nusse hinanden, og han vil helt sikkert tænke, at han har verdens bedste kæreste, som virkelig vil forkæle ham, hvis du giver ham en nusseaften.

Tag dig tid til ham

Det kan nogle gange være svært at få tid til hinanden, når lektierne står i kø i store bunker, mens også veninderne skal passes, og sporten skal dyrkes. Men det er vigtigt, at I tager jer tid til hinanden, og det viser også, at du elsker ham, når du prioriterer din tid til at være sammen med ham.

Læs også: De bedste kæreste tags

Giv ham plads

Der er nogle drenge, der simpelthen bare ikke er typen, som vil skrive og være sammen hele tiden. Han skal selvfølgelig tage sig tid til dig, men det er også vigtigt, at du respekterer ham og elsker ham for den, han er. Du kan selvfølgelig stadig skrive til ham, så meget du vil, men er han den type, skal du ikke blive ked af det eller vred, hvis han ikke lige svarer dig med det samme.

Vær der for ham

Selvom det er vigtigt at give hinanden plads, er det selvfølgelig også en stor del af et forhold at bekymre sig om hinanden. Husk derfor at vise, at du er der for ham i hans problemer - det viser, at du virkelig går op i hans liv og gerne vil støtte ham.

Test dig selv: Er du afhængig af kærlighed?

Køb en lille ting

Kærlighed består ikke kun i søde gaver, men det er en god måde at vise, at du har tænkt på ham og har givet dig tid til at finde en lille gave, der er lidt sød eller sjov.

En date efter hans smag

Har du en megasød kæreste, der altid arrangerer jeres dates præcis efter dit hoved, kan du overraske ham og sige, at denne gang skal I lave, præcis hvad han har lyst til. Måske ender I med at lave noget, du ikke gider, men du viser, at du også går op i hans interesser og respekterer dem.

En tjeneste

Som kærester skal man ikke nødvendigvis tage sig af alle hinandens problemer, men det er rigtig sødt at hjælpe til og gøre en tjeneste for ham, hvis muligheden byder sig.

Læs også: 10 seje citater om kærlighed

Spørg ind

Selvom han laver lidt sjov med, at du snakker meget, elsker han dig også virkelig højt for det. Når du spørger ind til ham og interesserer dig for hans liv, bliver han nemlig konstant mindet om, hvor højt du elsker ham.

Sig det

De tre korte ord med den store betydning. I kan aldrig sige: "Jeg elsker dig" for mange gange til hinanden.

Hvordan viser du, at du elsker din kæreste?

I galleriet kan du læse om fem dates, han ville elske!

5 dates han vil elske