test dig selv

Quiz om Zac Efron

Af Sara Wilkins 16. september 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi kan vist ikke komme udenom, at ham Zac Efron er lidt af en hottie! Men hvor meget ved du egentlig om den lækre sanger og skuespiller? Tag vores quiz og find ud af det!

1. Hvad er Zac Efrons fulde navn?
A. Zachary David Alexander Efron
B. Zac Harry Smith Efron
C. Zachary Joe Efron

2. Hvor er han født?
A. Californien, USA
B. New York, USA
C. London, England

3. Hvor høj er Zac Efron?
A. Ca. 1.70 m
B. Ca. 1.75 m
C. Ca. 1.80 m

4. Hvor mange søskende har han?
A. Han har en lillesøster, der hedder Daisy
B. Han har to storebrødre, Alex og Dan
C. Han har en lillebror, der hedder Dylan

5. Hvem har Zac Efron været kærester med?
A. Miley Cyrus
B. Vanessa Hudgens
C. Ashley Tisdale

6. Hvor kender vi blandt andet Zac Efron fra?
A. Han spiller med i Hannah Montana
B. Han har en af hovedrollerne i High School Musical
C. Han har været vært på Boogie

7. Hvilken rolle er Zac Efron meget kendt for?
A. Troy Bolton
B. Chad Danforth
C. Ryan Evans

8. Hvornår er Zac Efron født?
A. Han blev født d. 4. februar, 1992, og er 16 år i dag.
B. Zac blev født d. 6. april, 1990, og er 18 år.
C. Han er født d. 18. oktober, 1987, og er 20 år gammel.

9. I 2007 spillede Zac Efron med i en anden populær film - hvilken?
A. Hairspray
B. Just My Luck
C. Step Up

10. Hvilke instrumenter kan Zac Efron spille?
A. Ingen
B. Klaver og guitar
C. Trommer

11. Hvem havde Zac Efron hængende på væggen, da han var yngre?
A. Sangerinden, Britney Spears
B. Skuespillerinden, Angelina Jolie
C. Modellen, Tyra Banks

12. Hvad er det første, Zac Efron lægger mærke til ved en pige?
A. Hendes udstråling
B. Hendes tøjstil
C. Hendes øjne

13. Hvilken hemmelighed er den rigtige?
A. Zac bruger kun størrelse 38 i sko
B. Zac havde i en kort periode bøjle på tænderne
C. Zac fik opereret en skønhedsplet på næsen væk

14. Hvilken musik lytter Zac Efron aldrig til?
A. Country
B. Rock
C. Hiphop

15. Hvad er Zac Efrons naturlige øjenfarve?
A. Blå
B. Brun
C. Grøn

Skriv til lækre Zac på følgende adresse:

Zac Efron
P.O. Box 960
Avila Beach, CA 93424
USA

Rigtige svar:

1=A, 2=A, 3=B, 4=C, 5=B, 6=B, 7=A, 8=C, 9=A, 10=B, 11=C, 12=C, 13=B, 14=A, 15=A

MegetMere