video
Det sker

YouTuber sviner sig selv i viral video

Af Marie Søndergaard 19. september 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er en rigtig god grund til, at den her video er blevet så populær!

Måske kender du allerede YouTuberen Rachel Levin, som har kanalen Rclbeauty101 – ellers skal du klart tjekke hende ud nu. Hun har nemlig lavet en rigtig stærk video om, hvorfor man ikke skal være så hård ved sig selv, og det har hun gjort på en helt særlig måde.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Er det her den sejeste girlpower-video ever?

Videoen starter med, at hun kritiserer sig selv foran et spejl. Hun synes, hun har for små læber, hendes næse er for stor og så videre … pludselig bliver spejlbilledet en lille pige, der skal forestille at være Rachel selv som barn. Det går op for hende, at når hun sviner sig selv, sviner hun også den lille pige.

Læs også: Verdens vildeste menstruationsvideo

Hvorfor vil man sige så grimme ting om sig selv nu, når man ikke ville sige det til sig selv som barn? Rachel har en pointe!

Se videoen herunder:

I galleriet kan du læse, hvordan du udstråler mere selvtillid!

Wauw,sådanudstrålerdumereselvtillid

For at være i stand til at udstråle selvtillid skal du først og fremmest føle, at du er noget værd som menneske – du skal altså have selvværd. Hvis du ikke hviler i dig selv og er glad for dig selv, tror andre heller ikke på dig. Selvværd er en forudsætning for selvtillid, så start derfor med at arbejde på at bygge et godt selvværd op. Selvværd handler om, at du står ved den, du er og er glad for dine egne værdier og gør de ting, du selv tror på.
Foto: Shutterstock
En anden ting, du kan gøre, er at vende dine negative tanker om dig selv til noget positivt. Se lyst på fremtiden, det vil nemlig tricke din hjerne til at tro mere på dig selv og dine muligheder. Tænk på, at du kan opnå det, du gerne vil. Så tror andre også på dig!
Foto: Shutterstock
Ligesom du skal tænke positive tanker, skal du også turde sige dem højt, når du er sammen med andre mennesker. Omtal dig selv som en, der har evnerne og som kan opnå det, du sætter dig for. På den måde vil du både overbevise dig selv og andre om, at ting kan lade sig gøre. Og husk… I sidste ende sker tingene jo kun, hvis du selv tror på det.
Foto: Shutterstock
Hvis du nogen gange synes, det er svært at blive ved med at overbevise dig selv om, at du er god nok, så prøv at tænke tilbage på alle de succeser, du har haft gennem tiden. Skab en lille positiv historie i dit eget hoved, hvor du gennemspiller alle de seje ting, du har opnået. Det kan både være, da du var rigtig god til at trøste din veninde, da du bagte en superlækker kage, eller da du fik 10 til en terminsprøve.
Foto: Shutterstock
Helt konkret vil selvtilliden kunne ses i din holdning. Folk med selvtillid har ret ryg og vil frem i verden. Andre mennesker kommer til at tro mere på dig, hvis du har en god holdning.
Foto: Shutterstock
Ligeledes er øjenkontakten også en forudsætning for at udstråle selvtillid. Når du snakker med folk, så kig dem i øjnene og hold øjenkontakten. På den måde vil du virke selvsikker og gennemslagskraftig.
Foto: Shutterstock
Folk med selvtillid er bevidste om, hvem de er. De har selvværd og har det fint med at se ud, som de gør, gå i det tøj, som de gør og have den personlighed, som de har. Du udstråler derfor god selvtillid, når man kan se, at du har sluttet fred med, den du er og ikke er bange for at være dig selv, når du er sammen med andre.
Foto: Shutterstock
Ligesom det udstråler selvtillid at stå ved, hvem man er, så er det også supergodt, hvis man tør stå ved sine holdninger. Det er sejt at have en mening om tingene og ikke være bange for at sige den højt! Husk dog, at man på den anden side godt kan virke lidt urokkelig og hårdnakket, hvis man af princip aldrig vil lytte på andre eller ændre sin holdning. Her er det igen et spørgsmål om balance.
Foto: Shutterstock

Læs mere om