Selv om det er otte år siden, at den sidste ”Harry Potter”-bog udkom, får fantasyhistorien stadig dedikerede fans til at ligge søvnløse om natten og gruble over vilde teorier. De fleste falder til jorden, men denne gang har selv de største fans spærret øjnene op.

Der har længe været spekuleret i, at Harry, Snape og Voldemort svarer til de tre brødre i ”Historien om de tre brødre” fra den sidste bog ”Dødsregalierne”, men nu er Dumbledores rolle også kommet med i teorien.

Læs også: Det lagde du ikke mærke til i "Harry Potter"

Teorien går på, at Voldemort svarer til den ældste af brødrene, der søgte efter magt og evnen til at dræbe, Snape er den mellemste bror, som bruger det meste af sit liv på at sørge over tabet af sin elskede, og Harry er den yngste, som Døden leder efter i mange år, men ikke finder, før han selv en dag opsøger den og lader sig dræbe.

Det nye i teorien er, at Dumbledore sammenlignes med Døden. Som en bruger på Tumblr ganske rigtigt peger på, er det Dumbledore, der tager imod Harry på Kings Cross, da Voldemort dræber ham, og det var ham, der stod bag Snape og Voldemorts død.

Læs også: J.K. Rowling fortryder parforhold i "Harry Potter"

Derudover var det også Dumbledore, der gav Harry Potter sin usynlighedskappe – præcis som Døden giver den yngste bror i ”Historien om de tre brødre”, og det var også ham, der havde Genopstandelsesstenen og Oldstaven. Wow, den havde vi ikke set komme!

Tror du på teorien?

I galleriet kan du se, hvilke stjerner der næsten fik en rolle i "Harry Potter"-filmene!

Stjerner der næsten fik en rolle i "Harry Potter"