kærlighed

Undersøgelse: Denne sang får dig til at kontakte ekskæresten

Af Stine Kærsgaard 16. november 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er vildt, så meget musik kan gøre! Ifølge en undersøgelse giver specielt én sang piger lysten til at tage kontakt til deres ekskærester.

Adeles hit "Hello" har haft stor betydning for mange mennesker. Faktisk så stor, at en undersøgelser viser, at sangen ligefrem har forandret nogle menneskers liv. Det er altså ret vildt!

Læs også: Test: Hvilken sang beskriver dit kærlighedsliv?

Ifølge undersøgelsen, som er lavet af ”WhatsYourPrice.com”, så har ”Hello” inspireret rigtig mange piger til at tage kontakt til deres ekskærester for at høre, om alt er okay. For det er netop, hvad Adeles sang handler om – at tage kontakt til en tidligere kæreste efter et forfærdeligt brud for at vise respekt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I undersøgelsen blev 41.000 mænd og kvinder spurgt, om de fik lyst til at slutte fred med deres ekskærester efter at have hørt nummeret, og resultatet er faktisk ret vildt. Hele 64 procent af pigerne fik lyst til det, mens kun 17 procent af mændene følte sig nødsaget til det. Hmm?

Læs også: 6 tegn på han er forelsket i dig

Det er det, som er så fantastisk ved musik. Den går lige i hjertet og kan faktisk ændre på folks holdninger og handlinger.

Har en sang nogensinde ændret noget for dig?

Læs her, hvad du vil tænke om kærlighed og forelskelse ... om ti år!

Detvildutænkeomkærlighedom10år!

Ser du en dreng, som du nogle gange er lidt kærester med og nogle gange holder pauser med? Og gør du alt for at få jeres forhold til at køre? Om ti år vil det nok gå op for dig, at han blev din eks (gentagende gange) af en grund. Det fungerede ikke – lige meget hvor meget I prøvede!
Foto: Shutterstock
Er du på nuværende tidspunkt sikker på, at ham du crusher overdrevet meget på ikke svarer dig, fordi han har megatravlt? Men hvis han havde tid, så ville det være det første, han ville gøre? NEJ, sorry to say it. Om ti år vil du vide, at han bare ikke var interesseret nok i at være din kæreste.
Foto. Shutterstock
Har du og din kæreste lige slået op? Og tror du ALDRIG nogensinde, at du vil kunne blive SÅ forelsket igen? De fleste mennesker oplever at blive forelsket flere gange i deres liv. Så selv om det gør rigtig ondt lige nu, så vil du helt sikkert møde en sød fyr igen.
Foto. Shutterstock
I teenageårene gør mange piger en masse for at lave sig om for en fyr. Om ti år vil du vide, at det ikke nytter noget! En sød kæreste vil have dig, som du er.
Foto. Shutterstock
Hader du at afvise fyre? Og kommer du nogle gange til at hænge ud med dem, fordi du har svært ved at sige nej? Om ti år vil du være mere afklaret med, at det er helt okay at sige nej tak til at gå ud med en fyr, også selv om han er megasød.
Foto. Shutterstock
Ser du en fyr, som nogle gange får dig til at føle dig skidt tilpas – måske fordi han kritiserer din stil, din krop eller din humor? Hvis ikke du allerede har luret den, vil du stensikkert finde ud af, at han slet ikke var værd at samle på!
Foto. Shutterstock
Er du bange for at gå glip af en masse? Og kan det ikke gå hurtigt nok med at komme til fester, flirte og finde en kæreste? Om ti år vil du ikke kunne forstå, hvad du havde så travlt med dengang. Du skal nok nå det hele!
Foto. Shutterstock

MestLæste