kærlighed

6 tegn på han er forelsket i dig

Af Oliver Kokholm Ungermann 1. juni 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er han forelsket i dig eller ej? Se her, hvad der afslører ham.

Åh, det er så irriterende ikke at vide det. Sig det nu! Er du forelsket eller ej!?

Tag testen: Er han vild med dig?

Inden du lader dine frustrationer tage helt over, er der heldigvis en måde, du kan regne ham ud på. Du skal bare kigge efter de her tegn!

Sekstegnhanerforelsketidig

Kan du ikke lægge et billede på de sociale medier, uden der som minimum kommer et like fra ham? Hvis han ikke plejede at gøre sådan, kan det være hans måde at forsøge at være synlig over for dig.
Shutterstock
Er han den smarte type, der altid opfører sig ’sejt’ omkring sine venner – men når du er i nærheden, bliver han blød og tilbageholdende? Så har han helt klart et crush på dig! Det er nemlig helt normalt, at drenge lægger en dæmper på sig selv for ikke at være for meget.
Shutterstock
Drenge er altså ikke lige så gode som piger til at skrive om ’de små ting’, så hvis han skriver til dig om, hvad du laver, og hvordan din dag har været, kan du godt regne med, at han synes, du er noget helt særligt!
Shutterstock
”Kender du den her sang? Den er så god!” Skriver han sådan, når sangen egentlig er en ret sød kærlighedssang? Så kan du godt regne med, han forsøger at sige indirekte, at han er ret vild med dig!
Shutterstock
Bliver han lidt genert, rødmer eller stirrer lige lovligt meget på dig? Han kan nok bare ikke få blikket fra dig, og hans usikkerhed er blot endnu et tegn på, at han får hjerter i øjnene, når han tænker på dig.
Shutterstock
Bruger han mange timer på at give dig gode råd, når du er ked af det, lægger armen om dig i skolen, giver en lidt længere krammer og fokuserer lidt mere på dig end alle andre? Der er mange små ting, han vil gøre anderledes, når han forelsket.
Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste