Musik

Teen laver modsvar til Justin Bieber-hit

Af Susie Pedersen 9. august 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er altid to sider af en sag, og den her teen har lavet en ret sej pige-version af Justin Biebers sang ”Sorry”. Hør det her.

Girl power! 17-årige Chloé Adams får virkelig sat tingene i perspektiv med sin egen pige-version af ”Sorry”. Hun har omskrevet teksten, så den svarer på den oprindelige sang, og så har hun lavet sin udgave mere rocket end Justins.

Læs også: YouTuber går amok over BH-problem

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og selv om vi ELSKER Justins lækre stemme på ”Sorry”, så må vi indrømme, at Chloés bud på sangen virkelig også er fængende. Hun har ikke fortalt, om hendes tekst bunder i en oplevelse, eller om det er ren og skær fiktion, men sangen fungerer supergodt som modsvar.

Læs også: Fans i panik efter bekymrende video fra YouTuber

Hvad synes I om Chloés version af ”Sorry”?

I galleriet herunder kan du få idéer til, hvem du skal følge på YouTube.

DemskaldufølgeYouTube

Amerikansk-vietnamesiske Michelle Phan laver vildt seje beautyvideoer, og så laver hun nogle ret seje ”trend reports”, hvor hun gennemgår tidens hotteste trends. Følg hende her.
Bethany Mota er en amerikansk YouTube-blogger, der især laver seje DIY- og indretningsvideoer. Som barn blev hun mobbet meget, og mange af hendes videoer handler derfor om at sige fra overfor hate og mobbere. Følg hende her.
Amerikanske Connor Franta er umulig ikke at holde af, når man ser hans seje og sjove videoer om alt fra kærlighed til sketches. Følg ham her.
Kristine Sloth er den største YouTube-blogger i Danmark. Hun bor i Aalborg, og hun laver især mange videoer om skønhedsprodukter, men hun taler også en del om mobning og veninder. Følg hende her.
Tyler Oakley kalder sig selv for professionel fangirl. Han laver videoer om homoseksualitet, interviews med kendte og sjove indslag med andre videobloggere. Følg ham her.
Zoella, der i virkeligheden hedder Zoe Sugg, er en britisk YouTube-blogger, og hvis du har set bare en af hendes videoer, så ved du, at hun er vildt sjov og supersød. Hun laver alt fra shoppevideoer og makeup-guides til kæreste-tags med YouTube-bloggeren Alfie Deyes, som hun bor med. Følg hende her.
PewDiePie, der rigtigt hedder Felix og er svensker, var en af de første bloggere, der blev helt store på YouTube. Han laver flest videoer om spil og gamingkulturen. Følg ham her.
ThatcherJoe, der rigtigt hedder Joe Sugg, er bror til Zoella, men han er selv en vildt dygtig videoblogger! Han laver de sjoveste kendisparodier og nogle ret vilde udfordringsvideoer. Følg ham her.
Cassandra er en amerikansk beautyblogger, der blandt andet er kendt for sine modige videoer, hvor hun viser sin urene hud frem og viser, hvordan man dækker sine bumser. Følg hende her.
Alfie Deyes er kæreste med Zoella, men han har også sin egen YouTube-blog, PointlessBlog. Følg ham her.