Musik

Stor video-nyhed på Spotify

Af Marie Søndergaard 28. januar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kommer I til at bruge den her nye funktion på Spotify?

Vi forbinder Spotify med musik, men det vil streamingtjenesten nu gerne lave om på. Firmaet har nemlig store planer om at konkurrenre med de forskellige video-tjenester, og derfor lancerer Spotify nu video.

Læs også: Det betyder dine yndlingssange

Til at starte med er det dog ikke det helt store, man kommer til at kunne se på Spotify, for det bliver mest klip fra shows fra for eksempel BBC, ESPN og Comedy Central, men man kunne forestille sig, at det kunne udvikle sig til noget meget større! Streamingtjenesten vil selvfølgelig stadig have masser af musik, men vi glæder os til at se, hvordan video-funktionen bliver, når den kommer til Danmark.

Læs også: Her er musikken, der gør dig frisk i skolen

Se en video, der beskriver lidt mere om video på Spotify, herunder:

Hvad tænker I om video på Spotify?

I galleriet kan du høre nogle af stjernernes bedste coversange!

Stjernernesbedstecover-sange

Miley Cyrus elsker at synge hendes gudmor Dolly Partons megahit ”Jolene” – og det gør hun også rigtig godt! Hør den her.
”Roar”-sangerinden viste et skjult talent, da hun pludselig kastede sig ud i at rappe hele Jay Z’ og Kanye Wests ”Ni**as in Paris”. Hør den her!
Vi kan høre på Justin Bieber, der synger et cover af Drakes ”Trust Issues”, hele dagen! Hør den her!
Ariana bliver tit sammenlignet med Mariah Carey, og det er der sådan set ikke noget at sige til, når man hører det her cover. Hør den her!
Bea blev kendt i ”X Factor”, men det var først efter programmet, hun lavede dette fantastiske cover af Miley Cyrus’ ”We Can’t Stop” sammen med Boyce Avenue, at hendes karriere tog fart. Hør den her!
Fifth Harmony har holdt sammen efter ”X Factor”, men en af deres bedste optrædener kom allerede i starten, hvor de sang ”Impossible” med Shontelle. Hør den her!
Det er umuligt ikke at holde af den her video, hvor 1D-drengene sidder på en strand og synger Jason Mraz’ ”Im Yours”. Hør den her!
De to charmerende musikere skal snart på en endnu en tour sammen, og de er generelt rigtig glade for at synge sammen. Her synger de et ”mash up” af ”No Diggity” og ”Thrift Shop”. Hør den her!
Ingen cover-liste uden Christopher! Hans Robyn-cover af ”Call Your Girlfriend” var en af de sange, der satte gang i hans seje karriere, og det er der ikke noget at sige til. Hør den her!
Ja, Ed Sheeran får to gange på listen, for han er altså virkelig god til at lave cover-sange! Her synger han 5 Second of Summers supergode hit ”She Looks So Perfect”. Hør den her!

Læs mere om

MegetMere