kærlighed

Scorereplikker fra hele verden

Af Stine Kærsgaard 2. oktober 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Haha, der er ret stor forskel, når man kigger på hvilke scorereplikker, der bliver brugt rundt omkring i verden.

Har du nogensinde fyret en scorereplik af, eller er du blevet udsat for en? Ofte er de ret akavede og upassende … Enig?

Læs også: 5 scorereplikker der virker

Det gælder også for flere af dem i den her video. En masse folk fra forskellige lande i hele verden er nemlig blevet bedt om at sige en scorereplik, som de enten har hørt eller har sagt til andre … Og der er faktisk ret stor forskel fra land til land!

Læs også: Scor ham uden ord

Se videoen herunder. Hvilken en er den bedste?!

Læs her, hvordan du kan score, når du er sammen med din veninde ...

Scormeddinveninde

Når du og din veninde har udset jer et par søde drenge, der måske også er venner, så skal I først og fremmest finde ud af, hvem der skal have hvem. Det duer nemlig slet ikke, hvis I går efter den samme fyr! Hvis I ikke kan blive enige, så skal i holde jer fra veninde-score-strategien.
Foto: Shutterstock
Når I har besluttet jer for, hvem der skal gå efter hvem, kan I begynde at overveje, hvor I kan møde drengene. Hvor hænger de ud? Og på hvilket tidspunkt af dagen? Det er vigtigt, I får det til at se ud som om, at I også kommer der, fordi I har et formål. Hvis I er på basketballbanen – så spil basket. Hvis I kommer i fitnesscenteret, så træn! Drengene skulle jo nødigt tro, at I KUN kommer der for at kigge på dem… (hæhæ).
Foto: Shutterstock
Drenge kan godt lide søde og smilende piger. De synes også, det er superscharmerende, når piger griner og flirter. Faren er bare, at når man er sammen med sin BFF, kan man hurtigt komme til at virke alt for overgearet og alt for pigefjantet. Så tænk lige over at skrue ned for fniseriet, hvis I vil imponere de søde fyre.
Foto: Shutterstock
Ofte kan det godt være grænseoverskridende at skulle tage kontakt til en sød fyr. Men hvis man er to, er det noget helt andet! Du og din veninde kan for eksempel starte med at smile rigtig meget til de fyre, som I godt kunne tænke jer at snakke med – så ved de, at I er interesserede. Derefter vil snakken opstå helt naturligt.
Foto: Shutterstock
Når I har fået kontakt til drengene, kan I spørge, om de vil mødes med jer på et tidspunkt. I kan for eksempel sige, at I har hørt, der er megagode pizzaer et sted og spørge, om de har lyst til at tjekke det ud sammen med jer, eller om de har lyst til at tage med på stranden. Det ville for de fleste være ret så akavet at foreslå sådan en ting alene, men ikke når man er to veninder.
Foto: Shutterstock
Og så skal I endelig udnytte, at I kan hjælpe hinanden. I kan for eksempel tage gode, lækre billeder af hinanden, som i kan poste på de sociale medier (hvis I altså er venner med drengene, eller de følger jer på de sociale medier) På den måde lægger jeres flirts mærke til jer. Pas dog på med billedspam, da det hurtigt kan virke lidt desperat, hvis der bare kommer det ene billede efter det andet hver anden time!
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om