Det sker

Sådan laver du din egen ”Damn Daniel”-video

Af Marie Søndergaard 4. marts 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ja, hvorfor ikke hoppe med på hypen?

Har du et par hvide Vans på skohylden derhjemme, så er det bare om at finde dem frem nu! Der er nemlig lavet en app, så du kan optage din helt egen ”Damn Daniel”-video og altså hoppe med på bølgen efter den virale video af Daniel Lara og hans hvide Vans.

Find appen her, synkroniser den til dit kamera og mikrofon på telefonen, og få en af dine venner til at optage ni, små videoer af dig. I appen kan du vælge, om du vil bruge din egen stemme til at sige ”Damn Daniel”, eller om det skal være Josh’ stemme, der snakker ind over.

Læs også: Fyr foreviger "Damn Daniel"

Appen sætter selv videoerne sammen, og så er det bare med at oploade den til Twitter! Skal du lave din egen ”Damn Daniel”-video? 

I galleriet kan du se apps til din indre fangirl!

Appstildinindrefangirl

Vil du gerne se, hvordan dit barn kommer til at se ud, hvis dig og dit idol mikser gener? Det kan du finde ud af med FaceFusion! Prøv dig frem, og se, hvem af drengene fra 5 Seconds of Summer, du skal satse på, hvis du vil have nogle seriøst nuttede børn.

Den her app fungerer bedst, hvis du er i England eller USA. Med den kan du nemlig nemt se, hvilken celeb der er tættest på dig geografisk set. Når folk spotter en stjerne, sender de en notifikation til app’en, som så fortæller det videre til alle dem i nærheden, der har app’en. Smart, når du er i London, og du kan se, at Harry Styles er på en Starbucks lige om hjørnet.

Uanset om du fangirler over ”Pretty Little Liars”, 5 Seconds of Summer eller noget helt andet, så er der en Fancrowd app, der passer til dig! App’en samler alle nyheder og alle fan-communities inden for det, du fangirler over, så du aldrig går glip af noget vigtigt.

Vi har brugt Harry Styles som eksempel her, men der findes en ”1D: My BFF”-app til hver af drengene fra One Direction. Så hvis du aldrig har fået taget et selfie med en af drengene, har du chancen nu.

Hvis du endnu ikke har Tumblr, så er det på tide! Det er nemlig den ultimative app for alle fangirls.

MegetMere