Samfund

Hvem er ”Damn Daniel”?

Af Marie Søndergaard 23. februar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du også set videoen af Daniel, der er gået vildt viralt? Læs mere om ham og videoen her.

Konklusionen på denne historie må være, at der ikke altid skal vildt meget til, før en video går viralt over hele verden. Daniel Lara og vennen Joshua Holz er i hvert fald blevet vildt overraskede over, at deres 30 sekunder lange video med ordene ”Damn Daniel” er nået ud til så mange mennesker over hele kloden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Se den første YouTube video ever

Daniel og Joshua går på en high school i Californien, og en dag besluttede Joshua at filme små bider af Daniel, hvor han ser godt ud i forskellige outfits, mens han samtidig ytrer de nu meget kendte ord ”Damn Daniel”. Videoen er især blevet kendt for Daniels hvide Vans, der går igen i flere klips.

Læs også: Piges selfie-video er totalt rørende

Videoen blev lagt på Twitter den 15. februar, og den er i skrivende stund blevet retweetet næsten 300.000 gange! Vildt. Se videoen og Daniels reaktion på interessen herunder:

Der er også allerede lavet en sang om "Damn Daniel", som du kan høre herunder:

I galleriet kan du læse, hvordan du får dit idol til at følge dig på Twitter!

Sådanfårduditidoltilatfølgedigtwitter

Hvis du kan få dit idol til at svare eller retweete dit tweet, så lægger de mærke til dig og din profil, og der er derfor større sandsynlighed for, at de vil følge dig. Derfor er det en rigtig god idé at finde ud af, hvilken slags tweets dit idol plejer at svare på. Ariana Grande svarer for eksempel mest på søde tweets og komplimenter, mens Ian Somerhalder er helt vild med, når hans fans sender ham kreative tegninger af ham selv.
Nogle stjerner er nærmest online på twitter døgnet rundt, mens andre først kommer på sent om aftenen, når de er færdige med koncerter, filmoptagelser, og hvad de nu ellers render rundt og laver. Hold øje med, hvornår dit idol tweeter mest, og sigt så efter at skrive til dem på de tidspunkter. Stjernerne modtager tusindvis af tweets hver dag, så hvis du skriver, mens de er på, er chancen for, at de ser din besked meget større.
Det er ikke nemt, men chancen for, at dit idol svarer dig eller følger dig, bare fordi du beder dem om det, er altså ret lille! Prøv i stedet at skrive noget sjovt og kreativt, der viser, at du virkelig er fan af dem. Du kan for eksempel fortælle dem, hvor meget deres seneste sang betyder for dig.
Hvis dit idol kun følger en håndfuld personer, så er chancen for, at de kommer til at følge dig meget lille. Men der er altså også vildt mange stjerner, der elsker at svare, retweete og følge deres fans. Både Justin Bieber, Taylor Swift og Ariana Grande svarer tit deres fans på twitter!
Stjernerne finder tit på deres egne hashtags, som de beder deres fans om at bruge. Gør det! Der er ret stor sandsynlighed for at blive retweetet af dit idol, hvis du bruger hashtagget på en kreativ og sej måde.
Det allervigtigste, hvis du vil have dit idol til at følge dig, er, at du ikke spammer dem. Du må gerne skrive til dem, men du må aldrig sende den samme besked igen og igen. Så kan du nemlig være sikker på, at dit idol ikke har lyst til at følge dig, og måske bliver du endda blokeret.

MestLæste