Du har sikkert lagt mærke til, at din chat på Snapchat ser helt anderledes ud i dag – i hvert fald hvis du har opdateret appen. Det er fordi, Snapchat har lanceret Chat 2.0, der har åbnet for helt nye muligheder, mens der også er lavet ændringer i den måde, vi ser stories på. Men er den nye opdatering så mest god eller not so much? 

Læs herunder, hvad vi synes:

Billeder i chat:

+ Det er blevet så meget nemmere at sende et billede eller en video fra kamera-rullen i en chat! Man skal nemlig bare trykke på billede-ikonet til venstre og vælge et fra biblioteket.

- Vi kan ikke komme på noget.

Læs også: 3 Snapchat-hacks du SKAL kende

Opkaldsfunktion i chat:

+ Det er jo sygt nice, at man nu kan ringe til sine kontakter på Snapchat, selv om man ikke har deres nummer.

- Det er virkelig nemt (på den dårlige måde) at komme til at ringe op til sit crush, hvis man lige vil sende ham en besked på chat – yikes. Og ja, personen kan efterfølgende se, at man har prøvet at ringe! Og så er ringetonen ret irriterende – kan man mon ændre den?

Video-funktion i chat:

+ Det minder egentlig ret meget om Facetime, hvis man ringer op via ikonet, der ligner et videokamera, og det er nice nok! Hvis man holder fingeren nede på ikonet, kan man lave en lille videohilsen, og det virker altså ret sjovt. Hvis du modtager en videohilsen med lyd, som du vil gemme til senere, så skal du bare trykke til højre for video-hilsenen, og så er den gemt i chatten.

- Igen: Det er SYGT svært ikke at komme til at trykke på det ikon ved en fejl, hvis man bare fumler lidt på fingrene, og ringetonen er altså irriterende i længden. Video-funktionen virker også en smule langsom, når man ringer op.

Læs også: Sådan spotter du en celeb på Snapchat

Stickers i chat:

+ Det er ret fedt, at Snapchat nu kommer med deres egne stickers, og der er så mange, at du helt sikkert kan finde en til ethvert humør og alle situationer.

- På en måde er de ikke vildt flotte – men vi elsker dem alligevel!

Ændring i Snapchat-stories:

+ Nu kan vi være virkelig dovne, når vi tjekker stories ud i Snapchat, for når man starter en story, kører den direkte over til den næste story. Hvis man vil springe en story over, swiper man bare til venstre, og ellers springer man snaps over ved at klikke på skærmen som før, og man slutter sit story-maraton ved at swipe nedad. Vildt nemt og smart!

- Nu får vi aldrig lavet andet en at tjekke stories på Snapchat! Det tager jo flere timer at komme igennem idolernes og venindernes sygt lange stories, og nu er der så ingen pauser.

Læs også: Sådan fjerner du teksten på gemte Snapchat-billeder

Okay, konklusionen må være, at vi egentlig bare mest ELSKER de nye opdateringer på Snapchat! Det er fedt, at der bliver ved med at blive udviklet på appen. Hvilken ny feature er I mest vilde med?

Herunder kan du læse ting, du måske ikke vidste om Snapchat!

Det vidste du ikke om Snapchat