date
kærlighed

Piges GENIALE reaktion på at blive brændt af på date

Af Marie Søndergaard 20. juli 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad gør man, hvis fyren, man skal mødes med på en date, ikke dukker op? Det får du svaret på her!

Man har jo i forvejen tit ret dårlige nerver, når man skal på date med en, man ikke har mødt før, for hvordan mon det går, og er der overhovedet kemi? Forestil dig så lige, at personen slet ikke møder op, og så står man bare der og føler sig dum.

Det oplevede 21-årige Mimi fra Skotland, efter hun havde brugt en time på at komme frem til det sted, hvor hun skulle møde en fyr, hun havde skrevet med på nettet. Da hun havde ventet en time, hvor han hverken havde ringet eller skrevet, gik det op for hende, at han nok ikke ville komme. Men hvad gjorde hun så? Hun tog da på date alene!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Tjekliste til den første date

- Jeg er ret nervøs af natur, så det krævede virkelig meget af mig at tage på date, så da det gik op for mig, at han ikke ville komme eller skrive en besked, besluttede jeg at have det sjovt med det. Jeg sendte snaps til mine venner, og de elskede det og foreslog mig at dele det online, så det gjorde jeg, fortæller Mimi til Seventeen Magazine.

Hendes post gik lynhurtigt viralt, og Mimi har da også en ret vigtig pointe med at dele sine billeder fra sin date med sig selv.

Tag testen: Skal du date en, der er ældre eller yngre?

- Jeg vil gerne fortælle andre, at man ikke behøver at have en særlig person i sit liv for at føle sig særlig. Kvinder skal have selvtillid og føle sig sexede. Jeg ville ikke være pigen med et knust hjerte, så det lod jeg bare være med at være. Reaktionen har været virkelig sjov, og jeg er stolt af, at jeg kom over min angst, kom af sted og havde det sjovt, siger Mimi.

Hun har faktisk skrevet med fyren siden, som har sagt undskyld. Det er nu stadig ret ondt ikke at møde op til en date, men det er godt, at Mimi fik en dejlig dag med sig selv i stedet!

Herunder kan du læse, hvordan dine sko kan afsløre, hvem du skal date!

Dineskokanafsløre,hvilkenfyrduskaldate

Er de hvide sneaks dine foretrukne sko? Så er du er den cool type, som også skal have en cool og kvik fyr. Tager vi fejl, hvis du før har datet en skateboarder eller en, der elsker at rappe?
Foto: PR
Hvis ballerinaer er dine foretrukne sko, skal du date en rigtig gentleman, der ved, hvordan han skal tage sig af dig!
Foto: PR
Hvis dine prikkede gummistøvler er dine yndlings, så går du primært efter natur-typen. Og du passer faktisk rigtig godt sammen med ham! I kan tage hvorhen det skal være på date uden at bekymre jer om hverken vejret eller omgivelserne!
Foto: PR
Går du med stiletter, er du den fine pige, som gerne vil behandles godt på daten. Du forventer til gengæld også, at din date har gjort meget ud af sig selv, så du ikke føler dig for over-dressed!
Foto: PR
Lever du i dine høje støvler, er du sikkert en pige med ben i næsen og en stærk karakter. Du skal date en fyr, som kan give dig modspil og kan sætte dig på plads, når der er brug for det!
Foto: PR
Er du en af dem, der går med sneaks i alle mulige farver? Så skal du have en kreativ fyr, som er med på den værste. Det skal ikke være en kedelig date, men der skal være far over feltet!
Foto: PR
Elsker du at lufte dine fødder i sandaler, så er du en frisk pige! Du elsker at grine, så din date skal klart have humor, før du føler dig underholdt!
Foto: PR

Læs mere om