Kendte

Piger udsat for Kylie Jenner makeup-prank

Af Stine Kærsgaard 5. november 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ej, det her er jo ret ledt, men også virkelig sjovt! Se de grineren reaktioner efter makeup-prank.

Selv om det er ret strengt, så er det her virkelig også sjovt. En flok piger troede nemlig, at de skulle sminkes som Kylie Jenner, men i stedet blev de udsat for en kæmpe makeup-prank.

Læs også: 6 makeup-fails du skal undgå

Pigerne fik ikke lov til at se, hvordan de blev sminket ,og de havde derfor ingen anelse om, at der blev lavet fis med dem, og at de blev sminket helt klovne-agtigt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg vil gerne kunne tage nogle rigtig gode selfies og få masser af selvtillid, afslørede pigen, Mallory, mens Jade sagde:

- Jeg kan godt mærke, at jeg har noget i ansigtet – det er et ekstra lag, men det er ikke helt crazy. Jeg kan godt se, hvordan man kan vænne sig til det.

Læs også: Brug din selvbruner... Rigtigt!

AKAVET!

Dog er det kun sjovt, fordi pigerne selv bagefter kan se det grineren i pranken. Se deres reaktioner her, da de opdager, at de ikke just er blevet sminket helt som Kylie Jenner.

Se her, hvordan du skal bruge din bronzer:

Sådanskaldubrugedinbronzer

For det første er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige farve. Som hovedregel skal du vælge en nuance, som ligger to toner over din egen hudfarve. Hvis du er i tvivl, så spørg ekspedienterne i den butik, hvor du køber din bronzer.
Foto: Shutterstock
Man skal aldrig komme bronzer i hele ansigtet. I stedet handler det om at fremhæve de dele af ansigtet, som normalt først ville blive ramt af solen, da man på den måde får det mest naturlige look. Læg derfor bronzeren på dine kindben, på næseryggen, lidt i panden og på hagespidsen.
Foto: Shutterstock
Man kan hurtigt komme til at putte ALT for meget bronzer på, og det ser altså ikke særlig tjekket ud. Vær derfor omhyggelig med kun at køre børsten meget blidt henover pudderen – og giv gerne børsten et lille ”daf”, efter du har gjort det, så du får så lidt på som overhovedet muligt! Det er ikke meningen, at bronzen skal ligge som mørke streger i dit ansigt, men fremhæve dine naturlige skygger.
Foto: Shutterstock
Du kan hurtigt få lavet lidt for skarpe ”kanter” i dit ansigt, hvis du vælger en lille børste. Vælg derfor en børste, som er stor, rund og blød. Det er også vigtigt, at du tager dig god tid og kommer bronzeren på lidt efter lidt. Det er altid nemmere at komme lidt mere på end at fjerne det, som du allerede har lagt på.
Foto: Shutterstock
Hvis du har tendens til tør hud, så får du det smukkeste resultat, hvis du bruger en creme-bronzer. Men har du fedtet hud så vælg i stedet den traditionelle bronzer, som mange også kalder solpudder.
Foto: Shutterstock
Det kan se supersmukt ud, hvis du vælger en bronzer med en anelse glimmer i til dine kinder og dine kraveben. Men pas på med også at bruge denne til panden og hagen. Du kan let komme til at se lidt ”shiny” (eller svedig) ud, og det er jo absolut ikke meningen.
Foto: Shutterstock

MestLæste