Åh, nej. Kender du det med, at din mor synes, det er verdens bedste idé at dele et pinligt billede fra din barndom på sin Facebook-side? Heldigvis lytter de fleste forældre, hvis man beder dem om at fjerne det, men en 18-årig pige fra Østrig sagsøger nu sine forældre, fordi de nægter at slette de billeder, da har lagt op af hende på deres Facebook-sider.

Læs også: Kan du finde fejlene på de photoshop'ede celeb-billeder?

Pigen siger, at forældrene siden 2009 har lagt mere en 500 intime og pinlige billeder op af hende uden at have spurgt, og hendes far nægter at fjerne dem fordi, han mener, at han har retten til billederne, fordi han selv har taget dem.

- De har ingen grænser, og de er ligeglade med, om det er et billede, hvor jeg sidder på toilettet eller ligger nøgen i min vugge. De har fotograferet det hele og gjort det offentligt. Jeg er træt af, at mine forældre ikke tager mig seriøst, siger den 18-årige pige til østrigske The Local.

Læs også: Teen sagsøger Facebook efter nøgenbillede

Derfor sagsøger hun nu sin mor og far, og det kan ende med, at forældrene skal betale en erstatning til deres datter, hvis de bliver kendt skyldige i at have krænket hendes privatliv. 

Her du også prøvet, at der for eksempel blev delt billeder af dig, uden du havde givet lov? Herunder kan du læse, hvordan du kommer videre efter onlinemobning!

Kom videre efter online-mobning