Er du en af dem, som sætter røde krydser i kalenderen, så du kan holde styr på, hvornår din menstruation kommer? Eller er du lidt mere tjekket og er gået så vidt som at installere en app, der kan holde styr på datoerne for dig?

De her måder at holde styr på sin menstruation på, hører vist fortiden til, for der en helt ny menstruationskop på vej, som sikrer, at du har totalt tjek på alting omkring din menstruation.

Læs også: Menstruationsnyhed: Få en veninde-tampon 

Menstruationskoppen hedder ”Looncup” og går for at være ”verdens første smart-menstruations-kop”. Det nye er, at der sidder en sensor, et batteri og en lille antenne på den, som via en app eller dit Apple Watch kan sende dig masser af information om din menstruations-tilstand.

Udover at vise dig, hvornår det er tid til at tømme koppen, kan koppen også se på din menstruations farve og spore, hvis der er noget galt, og du bør se en læge. Det kan måske lyde lidt freaky med så meget teknologi ”derinde”, men ifølge producenterne er der ikke nogen fare ved at bruge produktet.

Læs også: Din første menstruation i Gifs

Den nye menstruationskop kan holde op til et halvt år, og hvis det går som producenterne håber på, er ”Looncup” allerede på markedet i januar.

Hvad siger I, piger?

Hæhæ, læs de typiske spørgsmål, der kommer fra drenge om menstruation i galleriet her ...

Typiske spørgsmål fra drenge om menstruation