Den amerikanske model Dani Mathers kan risikere at komme seks måneder i fængsel på grund af et billede, hun lagde på sin Snapchat-story. Billedet var fra et træningscenter, hvor hun havde taget et billede af en nøgen kvinde, der klædte om, og delt det med teksten: ”Hvis jeg ikke kan slette dette fra min nethinde, så kan I heller ikke”.

Læs også: Sådan undgår du underlige opkald på Snapchat

Det er forkert på så mange måder! For det første er det jo totalt ledt at kommentere andres kroppe på den måde, og for det andet er det altså ulovligt at dele nøgenbilleder af andre mennesker, uden de ved det. Derfor er politiet nu ved at undersøge sagen, og Dani kan risikere seks måneders fængsel, hvis kvinden på billedet vælger at stå frem og lægge sag an mod hende.

Læs også: Snapchat introducerer Memories

Efter billedet er modellen blev bortvist fra centeret, hvor hun aldrig mere må vise sig. Hun har undskyldt i en Snapchat-video, hvor hun siger, at det slet ikke er sådan, hun er, og at hun troede hun sendte billedet til sin veninde og ikke til alle sine følgere på Snapchat. Nå, men lige meget hvad er det altså SLET ikke okay at tage sådan et billede!

Herunder kan du læse ting, du ikke vidste om Snapchat!

Det vidste du ikke om Snapchat