Makeup-firmaet ColourPop har i løbet af denne uge fået en del kritik på grund af nogle af de navne, de har givet deres makeup.

Det handler om deres ”Sculpting Stix” - en makeup-stick, man kan bruge til at lave contouring med, og som fås i mange forskellige nuancer, så den passer til forskellige hudtoner.

Læs også: Sådan opbevarer du din makeup 

Mens de lyse sticks har fået søde navne som Gummy Bear, Venice, Castle og Dove, så har de mørkere sticks fået navne som Yikes, der betyder ”uha!”, og Typo, der betyder slåfejl, og det er der nogle, der er blevet ret sure over. De mener nemlig, at navnene på de mørkere sticks er racistiske.

Læs også: Derfor SKAL du vaske dine makeuppensler

Kritikken har nu fået ColourPop til at sige undskyld og give de mørke sticks nye navne. Nu hedder de Blume og Platonic i stedet.

- Vi vil gerne sige undskyld. Vi er meget taknemmelige for vores kunders feedback, og vi har straks ændret navnene på de kritiserede nuancer, ligesom vi i fremtiden vil tænke mere over, hvad vi navngiver vores produkter, så det ikke kommer til at ske igen, har en talsmand fra ColourPop efterfølgende sagt.

Hvad synes du om makeup-firmaets navne? Kan du forstå, at de har fået kritik? 

Hvordan får du din makeup til at holde bedst muligt? Se det her:

Få din makeup til at holde længere