En lærer fra South Carolina i USA har været ude at sige, at hun blev bedt om at sige op, efter hun blev involveret i en uheldig sag om nøgenbilleder.

Det hele startede, da læreren, Anne Arthur, var gået ud af klasseværelset for at ordne nogle ting. En elev tog så hendes telefon – som ikke var låst - og gik ind og så hendes private billeder. Blandt fotografierne var der også billeder, hvor lærerinden var nøgen.

Læs også: Din personlighed afgør dine karakterer 

Eleven lagde billederne op på de sociale medier og sendte dem også rundt til sine venner. Efterfølgende sagde han så til hende, at hendes ”dommedag var kommet”.

Efter episoden bad skolen lærerinden om at sige op, også selv om der ikke eksisterer en officiel politik på skolen, som forbyder lærere at have ”upassende materiale” på deres telefoner.

En talsmand for skolen har efterfølgende været ude at sige, at de synes, det er fint med privatliv, men at det må være lærernes pligt at sørge for at gemme sådan nogle slags billeder, så eleverne ikke kan få fat på dem. Samtidig fortæller han, at Anne selv havde lånt sin telefon ud til eleven i forbindelse med skolearbejdet.

Læs også: Lærer i problemer efter penis-tegning 

Selv om Anne nu har tilgivet eleven, mener hun stadig, at han fuldt ud vidste, hvad han gjorde, og at det burde være ham, der fik en straf – ikke hende.

- Det var helt bevidst, at han tog min telefon, og det var med fuldt overlæg, at han valgte at sende dem ud.

Hvad tænker I om den her sag? Hvem har ansvaret? Og hvem burde få en straf?

Læs her, hvorfor gode karakterer ikke betyder alt ...

Derfor betyder karakterer ikke alt